Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ANAMUR

Sağlık Çalışanlarına “Bağımlılıkla Mücadele” Eğitimi Verildi

Anamur Devlet Hastanesi’nde Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Semineri düzenlendi.

Sağlık Çalışanlarına “Bağımlılıkla Mücadele” Eğitimi Verildi
Paylaş:

HAVVA ULU

Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Adımı: “İyileştiren Ellere Farkındalıkla Destek” Semineri Anamur’da Gerçekleştirildi

 “Toplum Sağlığı İçin Birlikteyiz” sloganıyla bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla Anamur Devlet Hastanesi’nde anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

 Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, derneğin Kadın Gönüllüleri Başkanı Psikolog Canan Kökten ve Psikolojik Danışman Dr. Ramazan Demir, sağlık çalışanlarına yönelik bir farkındalık semineri verdi.

 Bağımlılıkla mücadelede sağlık çalışanlarının rolünün önemine vurgu yapılan seminerde, psikolojik destek ve toplumsal dayanışmanın önemi ele alındı.

 Dernek yönetimi, Anamur Devlet Hastanesi’nin bu anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başhekim, hastane müdürü, başhemşire, sosyal hizmetler birimi çalışanları ve tüm sağlık personeline teşekkür etti.

 

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ANAMUR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Mercan Bilim Merkezi yeni döneme hazır

Akışın sonuna geldiniz.

sohbet