Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
07 MAYIS Salı 17:08
Advert

Psikolog Aslan, Anamur’a Sosyal Sorumluluk Projesiyle Döndü

Psikolog Mustafa Aslan İstanbul'da tamamladığı üniversite eğitiminden sonra mesleğini icra etmek için doğduğu topraklara sosyal sorumluluk projesiyle geldi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 24-01-2023 08:48
Psikolog Aslan, Anamur’a Sosyal Sorumluluk Projesiyle Döndü

Havva Ulu

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nden onur derecesiyle mezun olan Mustafa Aslan, eğitim yıllarında olan başarısını güzel işlere imza atarak göstermektedir. Bireysel, çocuk ve aile gruplarına psikodestek hizmeti vermektedir. Psikolog Mustafa Aslan, Anamur ilçemizde lise öğrencilerine Psikososyal Destek Projesi için çalışmalarına başladı. İlkini Anamur Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 16 ocak günü gerçekleştirdi.

Projenin temel amacı ise öğrenciler ve ailelerin geniş kapsamlı psikolojik desteğe erişebilmeleridir. Projeye öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ve ilgisi oldukça yoğundu.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında  konuşan Psikolog Mustafa Aslan, “İnsanın mesleğini icra ettiği her alan değerlidir, bazı yerler vardır ki, başlı başına ayrı bir değere sahiptir.

Lise yıllarımı geçirdiğim kıymetli okulumda Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında başlattığım ‘Sınav Kaygısı ve Stres Yönetimi’ adlı seminerimiz oldukça verimli geçti. Davetleri için Okul Müdürümüz Nadi Öztürk'e, Müdür Yardımcımız Ümit Akın'a, Rehber öğretmenimiz Şerafettin Toprak'a çok teşekkür ederiz. Üniversite yolculuğuma hazırlandığım bu okulda gençlere ışık tutmak tarifi olmayan bir duyguydu. İlerleyen günlerde yeni projelerimizi sizlere duyurmak dileğiyle.”

Psikolog Mustafa Aslan’a başlattığı bu proje ve güzel işleri için teşekkür eder başarılar dileriz.

İletişim için: 05075712456

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi