Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 08:19
Advert

Pençe-Kilit bölgesinde 4 askerimiz şehit oldu

Pençe Kilit Operasyon bölgesinde şehit sayısı 4’e yükseldi

ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 10-08-2023 08:41
Pençe-Kilit bölgesinde 4 askerimiz şehit oldu

AKDENİZ POSTASI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 9 Ağustos 2023 tarihinde bölücü terör örgütü (BTÖ) mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonrasında kahraman silah arkadaşlarımız Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralanan kahraman silah arkadaşlarımız tedavilerinin yapılması maksadıyla derhal hastaneye sevk edilmişlerdir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz” denildi.

Pençe-Kilit bölgesinde 4 askerimiz şehit oldu

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yaralanan asker şehit oldu

 Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde açılan taciz ateşi sonrasında yaralanarak hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in şehit olduğunu duyurdu.

Pençe-Kilit bölgesinde 4 askerimiz şehit oldu

Şehit sayısı 4'e yükseldi

MSB: “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde BTÖ mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonrasında yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen kahraman silah arkadaşlarımızdan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.”

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi