Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 19:10
Advert

Park ve yeşil alanlar bakımdan geçiyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların uğrak yeri olan park ve yeşil alanlarda temizlik, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yoğunlaştırdı.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 05-07-2023 08:37
Park ve yeşil alanlar bakımdan geçiyor

AKDENİZ POSTASI
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen ağaç budama, çim biçme, ilaçlama ve sulama işlemlerinin yanı sıra deforme olan bank, kamelya, çöp kovası ve çocuk oyun grupları periyodik olarak tamir ediliyor veya yenileriyle değiştiriliyor. Doğanın tüm güzelliklerini barındıran Toroslar’da birbirinden güzel mesire alanları da ekipler tarafından düzenli olarak temizleniyor.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yeşil alanların önemine dikkat çekerek, “Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak hem yeşil alanlarımızı düzenli olarak bakımdan geçiriyor hem de yeni alanlar oluşturuyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize daha sağlıklı, temiz ve huzurlu ortamlar sunmaktır. Hemşehrilerimizden de isteğimiz yeşil alanlarımızı korumaları ve sahip çıkmalarıdır” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi