Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 03:10
Advert

Pansiyon Buluşmaları ve Gökyüzü Gözlem Şenliği Renkli Anlara Sahne Oldu

Şehit Kübra Doğanay İmam Hatip Lisesi, Mersin İl ARGE birimi ve Mersin Astroloji Topluluğu'nun katkılarıyla Pansiyon Buluşmaları ve Gökyüzü Gözlem Şenliği düzenledi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 11-11-2022 09:48   Güncelleme : 11-11-2022 09:52
Pansiyon Buluşmaları ve Gökyüzü Gözlem Şenliği Renkli Anlara Sahne Oldu

Nuh Akkuş/

Pansiyon Buluşmaları ve Gökyüzü Gözlem Şenliği etkinliğine İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Öğretmenler, Veliler, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı etkinlik renkli anlara sahne oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, okul pansiyonunda öğrencilerle bir araya gelerek sofralarına misafir oldu. Pansiyon buluşmasının ardından etkinlik alanında yer alan profesyonel teleskoplarla gökyüzü gözlemi yapıldı.

Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Koca, "Öğrencilerimizle pansiyonda buluşmak, onların sofralarına katılmak ve sohbet etmek bizi çok mutlu ediyor. Pansiyonlarımızda kalan öğrencilerimiz bizim evladımızdır, bize emanettir. Bu anlamda çocuklarımızın kendilerini asla yalnız hissetmemelerini ve her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Velilerimiz de öğrencilerimiz de huzurlu olsun. Biz eğitim camiası olarak büyük bir aileyiz, hep bir aradayız. Bugün burada gerçekleştirilen gözlem etkinliğini de çok kıymetli buluyorum. Çocuklarımızın bilimsel gelişmelerin ışığında yetişmeleri, velilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın kurumlarımıza gelerek okullarımızın olanaklarından yararlanmaları mutluluk verici. Bu etkinlikte emeği geçen herkese, şenliğe katılan tüm velilerimize ve vatandaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum." dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi