Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
30 NİSAN Salı 02:01
Advert

Özyiğit: “Halkımıza hizmet etmenin onuruyla alnımız açık sokaktayız”

 Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi’ndeki semt pazarında pazarcı esnafıyla bir araya geldi, ardından pazar alanını gezerek vatandaşlarla buluştu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-09-2023 14:50
Özyiğit: “Halkımıza hizmet etmenin onuruyla alnımız açık sokaktayız”

AKDENİZ POSTASI

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi’ndeki semt pazarında pazarcı esnafıyla bir araya geldi, ardından pazar alanını gezerek vatandaşlarla buluştu. Hem pazarcı esnafı hem de vatandaşları tek tek dinleyen Özyiğit, vatandaş ve esnafın talep ve önerilerini aldı.
Başkan Özyiğit’e ziyaretleri sırasında, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur, Eğriçam Mahalle Muhtarı İbrahim Önel, Batıkent Mahalle Muhtarı Bahri Tuncer ve İnönü Mahalle Muhtarı Adnan Giray Atilla da eşlik etti. Gittikleri her yerde halkın takdiriyle karşılaşmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Özyiğit, “Kentimizin sorunlarını birlikte çözmek ve Yenişehir'i daha iyi bir yer haline getirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Ortak akılla, halkı dinleyerek, farklı düşüncelerine saygı duyarak ve önemseyerek iş yapıyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda katılımcılık var. Bugün semt pazarımızı gezerek, pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımızla buluştuk. Hemşehrilerimizle iyi bir diyaloğumuz var. Gittiğimiz her yerde memnuniyeti görmenin, takdirle karşılanmanın gururunu yaşıyoruz. Halkımıza hizmet etmenin onuruyla alnımız açık bir şekilde sokaktayız” dedi.
Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur ise “Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit, bugüne kadar hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Sorunlarımıza daima çözümler üretti ve yanımızda olduğunu hep gösterdi. Kendisine tüm pazarcı esnafımız adına teşekkür ediyorum” ifadeleri kullandı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi