Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:32
Advert

Özdeniz: "Anamur  Her Zamankinden İYİ Olacak"

İYİ  Parti  Anamur Belediye  Başkanı  Dr.Ali Rıza Özdeniz, İlçe  Teşkilatı  tarafından yapılan saha programları kapsamında;  Teşkilat mensupları tüm kadrolarıyla adeta  Anamur’u  arşınlayarak adım atmadık nokta bırakmıyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-03-2024 11:28   Güncelleme : 20-03-2024 11:41
Özdeniz:

HAVVA ULU

Her gün farklı noktalarında vatandaşlar ile buluşan İYİParti  Belediye  Başkan Adayı  Dr. Özdeniz,Gün içinde esnaf ve vatandaşlarla buluşuyor, iftar saatinde ise evlere misafir olarak vatandaşlar ile iftar sofralarında bir araya geliyor. Saha programları kapsamında, vatandaşların ilgisi ve desteği ile karşılanan meclis üyesi adayları, ev ziyaretleriyle nokta ziyaretler gerçekleştiriyorlar.

Belediye Başkan Adaylığı açıklandığı günden itibaren ilçede, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren,Dr.Ali Rıza Özdeniz, “Seçim, algı oyunlarıyla kazanılamaz” dedi.

‘ ANAMUR HALKI HUZUR İSTİYOR”

Anamur halkının yol yapımından önce huzur istediğini belirten İYİ Parti Anamur Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Rıza Özdeniz,” Ziyaretlerimde Anamur halkının ilçede oldukça huzursuz olduğunu üzülerek dinliyorum.İnsanlar yoldan, asfalt’tan önce sokaklarda huzur istiyor.

İnsanımız geçmişe özlem duymamalı, geçmişten daha iyi bir yaşantıya sahip olmalı. Fakat ziyaretlerimizde eski yaşantımızdan daha iyisinin olmadığını görüyoruz, duyuyoruz.

Anamur ve Anamur halkı mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamayı her yönüyle hak ediyor’ dedi.

‘SEÇİLDİĞİM ANDAN İTİBAREN ANAMUR İÇİN ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ’

Belediye Başkan Adayı Dr.Özdeniz, İlçemizde Belediye Başkanı olarak seçildiğimiz andan itibaren görev yapacağım her gün Anamurluların refahı, huzuru, sağlığı, sosyal yaşam hakları, kaliteli hayat şartları için mücadele edeceğim ve çözüm üreteceğim.

Tabii ki bunu ekibimizle gerçekleştireceğiz. İlçemizin gelişimi ve ileriye dönük dönüşümü bizler açısından oldukça önemli. Bu konuda üstümüze düşenin en iyisini yapmaya talibiz. Aldığımız karar doğrultusunda üzerimize düşenin en iyisini ekimle birlikte yapmaya ve İYİ Parti’nin çatısı altında ilçemizin hizmetkarı olmak istiyoruz. Bütün seçmenlerimizin desteğini istiyorum.” sözlerini kullandı.

 

 

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi