Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
GÜNDEM

Ordu Turnasuyu Kordon Park'ın 2. etabında sona doğru

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in özel önem vererek kente kazandırdığı ve vatandaşların çok beğendiği bir alana dönüşen Gülyalı Turnasuyu Kordon Park’ın 2. etap çalışmalarında sona yaklaşıldı. Büyükşehir Belediyesi 40 dönüm alan üzerine inşa ettiği park ile Ordu’ya yeni bir sosyal yaşam alanı kazandıracak.ORDU (İGFA) - Ordu'da halkın yararlanabileceği yeni sosyal yaşam alanlarının sayısını arttırmak için çalışma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde her yaş grubunun güzel vakit geçireceği, denize sıfır konumda modern bir mesire alanı olan Turnasuyu Kordon Park’ın geçtiğimiz yıl ilçeye kazandırılmasını sağladı. TURNASUYU 2’DE BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLLARININ ASFALTI DÖKÜLDÜ Ordu’yu herkesin gözdesi haline getiren ve sosyal yaşam alanlarıyla donatan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hızla ilerleyen çalışmalarla Turnasuyu’nun karşı yakasını da halka açtı. Turnasuyu Kordon Park’ın karşı kıyısını yine aynı güzellikte yeni bir yaşam alanına çevirecek olan alanda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, alanı kentin gözde mekanlarından bir tanesi yapmayı hedefliyor. Bu kapsamda ekipler son işlemlerden olan bisiklet ve yürüyüş yollarının asfalt serimini gerçekleştirdi. BAŞKAN GÜLER ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de Turnasuyu’nda devam eden çalışmaları yakından takip ediyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Güler, 2. Etap çalışmaları hakkında ilgililerden bilgiler aldı. Başkan Güler, bisiklet ve yürüyüş yolları için asfalt serimi gerçekleştiren ekiplerle bir araya gelerek kendilerine kolaylıklar diledi. KORDON PARK 2’DE YOK YOK Büyükşehir Belediyesi tarafından sona yaklaşılan alanda zemin iyileştirmesi, alanda prizma taş yürüme yolu, asfalt bisiklet yolu, baskı beton uygulama, oyun grupları, çocuk parkları, kamelyalar, ağaç altı doğal taş yürüyüş yolu, kafe, wc, otopark ve dekoratif aydınlatmalar yer alıyor. Alt yapı ve parka ulaşım sağlayacak yolların da yapımının hızla sürdüğü alanda püskürtme çim çalışmaları ve çocuk oyun grupları için hazırlıklar devam ediyor. Ayrıca parkı tematik bir parka dönüştürecek kanatlı hayvanların yer alacağı alan oluşturuluyor. KORDON PARK’TA İKİ YAKA BİRLEŞİYOR Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Gülyalı Turnasuyu Kordon Park’ın 1. ve 2. etaplarını yaya köprüsü ile birbirine bağlıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla iki etap arasında kesintisiz ulaşım sağlacayacak olan köprünün montajı ise devam ediyor.

Ordu Turnasuyu Kordon Park'ın 2. etabında sona doğru
Paylaş:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in özel önem vererek kente kazandırdığı ve vatandaşların çok beğendiği bir alana dönüşen Gülyalı Turnasuyu Kordon Park’ın 2. etap çalışmalarında sona yaklaşıldı. Büyükşehir Belediyesi 40 dönüm alan üzerine inşa ettiği park ile Ordu’ya yeni bir sosyal yaşam alanı kazandıracak.

ORDU (İGFA) - Ordu'da halkın yararlanabileceği yeni sosyal yaşam alanlarının sayısını arttırmak için çalışma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde her yaş grubunun güzel vakit geçireceği, denize sıfır konumda modern bir mesire alanı olan Turnasuyu Kordon Park’ın geçtiğimiz yıl ilçeye kazandırılmasını sağladı.

TURNASUYU 2’DE BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLLARININ ASFALTI DÖKÜLDÜ

Ordu’yu herkesin gözdesi haline getiren ve sosyal yaşam alanlarıyla donatan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hızla ilerleyen çalışmalarla Turnasuyu’nun karşı yakasını da halka açtı.

Turnasuyu Kordon Park’ın karşı kıyısını yine aynı güzellikte yeni bir yaşam alanına çevirecek olan alanda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, alanı kentin gözde mekanlarından bir tanesi yapmayı hedefliyor. Bu kapsamda ekipler son işlemlerden olan bisiklet ve yürüyüş yollarının asfalt serimini gerçekleştirdi.

BAŞKAN GÜLER ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de Turnasuyu’nda devam eden çalışmaları yakından takip ediyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Güler, 2. Etap çalışmaları hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

Başkan Güler, bisiklet ve yürüyüş yolları için asfalt serimi gerçekleştiren ekiplerle bir araya gelerek kendilerine kolaylıklar diledi.

KORDON PARK 2’DE YOK YOK

Büyükşehir Belediyesi tarafından sona yaklaşılan alanda zemin iyileştirmesi, alanda prizma taş yürüme yolu, asfalt bisiklet yolu, baskı beton uygulama, oyun grupları, çocuk parkları, kamelyalar, ağaç altı doğal taş yürüyüş yolu, kafe, wc, otopark ve dekoratif aydınlatmalar yer alıyor.

Alt yapı ve parka ulaşım sağlayacak yolların da yapımının hızla sürdüğü alanda püskürtme çim çalışmaları ve çocuk oyun grupları için hazırlıklar devam ediyor. Ayrıca parkı tematik bir parka dönüştürecek kanatlı hayvanların yer alacağı alan oluşturuluyor.

KORDON PARK’TA İKİ YAKA BİRLEŞİYOR

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Gülyalı Turnasuyu Kordon Park’ın 1. ve 2. etaplarını yaya köprüsü ile birbirine bağlıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla iki etap arasında kesintisiz ulaşım sağlacayacak olan köprünün montajı ise devam ediyor.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet