Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
30 NİSAN Salı 00:27
Advert

Öğrencilere yönelik 'orman bilincini artırma faaliyetleri' gerçekleştirildi

Mersin'de Mut Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından orman haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere orman bilincini artırmaya yönelik bilinçlendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.

MERSİN
Giriş Tarihi : 02-04-2024 13:45
Öğrencilere yönelik 'orman bilincini artırma faaliyetleri' gerçekleştirildi

AKDENİZ POSTASI
Mut ilçesinde Akali Küçük Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Mut Özdemirler Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden ekipler, öğrencilere ormanların ekolojik faydaları, insan hayatındaki yeri ve önemi, orman yangınları, ormanların korunması ve yaban hayatı ekolojisi hakkında bilgi verdi.
Verilen bilgilerin ardından Mut Orman İşletme Müdürü Utku Danış, işletme personelleri, öğretmenler ve özel eğitim öğrencilerinin katılımıyla, fidan dikim etkinliği gerçekleştirilerek, öğrencilere günün anısına kuş yuvası hediye edildi.
Aynı zamanda, Mut Orman İşletme Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen ortak proje kapsamında, gençlerin boyamış olduğu kuş yuvaları Mut 100.Yıl Cumhuriyet Ormanındaki ağaçlarla buluştu
Programa Mut Orman İşletme Müdürlüğü Göksu Şefliği personeli ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışanları katılım sağladı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi