Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 09:57
Advert

Mutlu Yaşam Köyü konaklama kapasitesini artırdı

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafından hizmete sunulan Mutlu Yaşam Köyünde, yoğun talep ve ilgi üzerine konaklama kapasitesi arttırıldı.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 03-10-2023 08:10
Mutlu Yaşam Köyü konaklama kapasitesini artırdı

AKDENİZ POSTASI
Tece Şahin Tepesi Mahallesi'nde bulunan ve yeşilliklerin arasında doğal bir yaşam sunan Mutlu Yaşam Köyüne yeni bungalov odaları yapıldı. Mezitli Belediyesi tarafından yapılan artışla daha önce 5 adet olan bungalovlardan 6 adet daha yapılarak sayı 11’e yükseldi. Uluslararası Gençlik Deneyim ve Gönüllülük Merkezi olarak da kullanılan köyde hostel alanları, konteyner bölümleri ve hobi mekanları da yer alıyor.
500 kişilik kapasitesi olan ve günübirlik gezilerek çocukların hayvanlarla iç içe güzel zaman geçirebileceği imkanlar da sunan Mutlu Yaşam Köyünün 11 bungalovunda toplamda 22 kişi rahatlıkla konaklayabiliyor. Bungalovlarda kalmak isteyen aileler de 2 yetişkin ve çocuklarıyla birlikte toplamda 500 TL gibi bir fiyata konaklayabiliyor.

"Talep üzerine sayıyı 11'e yükselttik"
Mutlu Yaşam Köyünün halka açık ve herkesin gelip görmesi gereken bir mekan olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Burada her yıl sürdürülebilir kalkınma amaçlı yaz okullarımız çeşitli etkinlikler düzenliyor. İlçemize gelen yabancı öğrencilerimizi Mutlu Yaşam Köyünde ağırlıyoruz. Ayrıca resim çalıştayları, sanatsal faaliyetler ve çeşitli konserler düzenliyoruz. Herkesin doğa ile iç içe olmasını istiyoruz. Mutlu Yaşam Köyümüz halka açık bir mekân. Kapımız tüm Mersinlilere açık. Köyümüzün 500 kişilik bir kapasitesi var. Bunun dışında yoğun talep üzerine kapasite artışına giderek bungolovlarımızdan 6 adet daha yaparak sayıyı 11’e yükselttik. Bungalovlarımızda 2’şer yetişkin olmak üzere 22 kişiyi misafir edebiliyoruz. Ayrıca erkek ve kadınlarımıza özel hostellerimiz mevcut. Özellikle grup şeklinde gelen misafirlerimiz olunca burada ağırlıyoruz. Ücretimizi de makul fiyatta tutmaya çalışıyoruz ve bunu da her yıl meclis kararıyla belirliyoruz. Bu yılki ücretimiz 500 TL. Aileler yanlarında çocuk getirebiliyorlar. Özellikle şehir gürültüsünden sıkılan vatandaşlarımız köyümüzü çok tercih ediyorlar" ifadelerini kullandı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi