Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 17:12
Advert

Minik Eller Kreş Öğrencileri Yerli Malı Haftasını Kutladı

Anamur’da Okul Öncesi Eğitim Konusunda Adından Sıkça Bahsettiren Minik Eller Kreş Gündüz Bakımevi Minikleri, Yerli Malı Haftası'nı kutlayarak eğlenceli vakit geçirdi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 18-12-2023 13:59
Minik Eller Kreş Öğrencileri Yerli Malı Haftasını Kutladı

HAVVA ULU

Minik Eller Kreş Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minikler, Yerli Malı Haftası'nı kutlayarak eğlenceli vakit geçirdi.

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan "Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası" nedeniyle Minik Eller Kreş Gündüz Bakımevi öğrencileri bir etkinlik gerçekleştirdi.

Yerli Malı Haftası için hazırlıklar yapan ve kreşlerini çeşitli şekillerle süsleyen minikler ebeveynlerinin ve öğretmenlerinin hazırladıkları kurabiye, çörek, pastaları yediler. Yerli malının önemine değinilen etkinliklerde çocuklar, eğlenerek öğrendi.

Toplumsal tutum bilincinin çocuk yaşta oluşturulması gerektiğini vurgulayan Minik Eller Kreş Gündüz Bakımevi Kurum Müdürü Eda Şimşek, “ Yerli Malı Haftası kapsamında kreşimizdeki öğrencilerimize yerli malı kullanımının, tutum ve yatırımın aşılanması amacıyla bir etkinlik düzenledik.

"Özellikle çocukların yerli malı kullanımına özendirilmesi gerekiyor. Sağlık açısından endişe duyulan yabancı gıdaların revaçta olduğu günümüzde, yerli mallarının tüketilmesi hem sağlık hem de ekonomik açıdan çok büyük önem arz etmektedir. Bu amaçla Yerli Malı Haftasını kutluyoruz. Ayrıca bu etkinlik sayesinde öğrenciler paylaşmayı ve yardımlaşma duygusunu da tatmış oluyorlar. Çocuklarımıza bu yaşlarda tutum ve yerli malı kullanımı gibi alışkanlıkların kazandırılmasını önemsiyoruz. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi