Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 13:33
Advert

Minik Eller Kreş, 1. Yılını Muhteşem Bir Etkinlikle Kutladı

Anamur’da Okul Öncesi Eğitim Konusunda Adından Sıkça Bahsettiren Minik Eller Kreş Gündüz Bakımevi, açılışlarının 1. Yılını muhteşem bir etkinlikle kutladı.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 02-02-2024 12:27   Güncelleme : 02-02-2024 12:33
Minik Eller Kreş, 1. Yılını Muhteşem Bir Etkinlikle Kutladı

HAVVA ULU

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler keyifli saatler geçirdi

“Tercih Edilen Gözde Bir Kreş Olmuştur”

Minik Eller Kreş Gündüz Bakımevi Kurum Müdürü Eda Şimşek, “bir yılı kreşimiz  adına güzel çalışmalar ve başarılarla geride bıraktıklarını, 2024 yılını karşılamanın sevincini yaşadıklarını ifade etti. Sevgili öğrenciler koskoca bir yılı geride bıraktık, 1 yaş daha büyüdük. Öncelikle hepinizin yeni yılını, yeni yaşını kutluyor ve tebrik ediyorum. 2024yılımızda  hepimiz için sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum. Kendi adıma okulum için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Büyük bir özveri ile çalışan siz ekip arkadaşlarımla beraber okulumuzu her zaman bir adım daha öne taşımaya çalıştık. Kreşimiz  açıldığı ilk günden beri kendisini kanıtlamış, sürekli aranan ve tercih edilen gözde bir kreş olmuştur. Okulumuz 1 yılı geride bıraktı.

Şimşek Asansör Olarak Asansör Dalında Yılların Tecrübesi İle Hizmet Vermekte iken Kreş Sektöründe de Minik Eller Kreş Olarak Kuruluşumuzun 1. Yılında  Bizleri Yalnız Bırakmayan Velilerimize ve Öğrencilerimize Her Birine Teşekkür Ediyorum. ” şeklinde konuştu.

Minik Eller Kreş Gündüz Bakımevi Kurum Müdürü Eda Şimşek’in konuşmasının ardından toplu 1. yıl pastası kesildi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi