Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 04:37
Advert

Milletvekili Adayı Mimar Esin Erkoç, Anamur’u Ziyaret Etti

İyi Parti Mersin Milletvekili adayı Mimar Esin Erkoç, Anamur’da vatandaşlarla kucaklaştı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-05-2023 15:16   Güncelleme : 09-05-2023 15:26
Milletvekili Adayı Mimar Esin Erkoç, Anamur’u Ziyaret Etti

Havva Ulu

Erkoç, “Anamur ziyaretlerimize sivil toplum kuruluşlarına giderek devam ettik. Mimarlar Odası Anamur Başkanı Sayın Bahar Ayhan ve üyelerine, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mehmet Tuna ve üyelerine, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Ahmet Özdemir'e, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Sayın Nurettin Demir 'e, Şoförler Odası Başkanı Sayın Batuhan Çıtırkı ve ekibine, Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler'e, Elektrik Mühendisleri Odası Anamur Temsilcisi Sayın Ufuk Katık'a misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Kendimi evimde hissettirdiler. Anamur’da muz seralarına ve çilek seralarına yaptığı ziyaretlerde çiftçilerin sıkıntılarını dinledi, onlara kolaylıklar diledi.”

Mimar Esin Erkoç, İyi Parti’den Mersin Milletvekili adayı, 1970'de Tekirdağ'da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun oldu. Evli ve 2 çocuk annesi. İngilizce biliyor.  Mimar

"Birlikte kazanacağız"

 Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener :

 Bizim siyasetimiz önce millet, önce memleket diyenlerin siyasetidir , diyor.

Atalarımız bu Yurdu düşman işgalinden kurtarmak için kanlarını , canlarını verdiler. Biz onların mirasını çocuklarımıza, torunlarımıza bırakmak zorundayız. Mirasyedi gibi davranamayız. Bugüne kadar Cumhuriyetle elde ettiğimiz kazanımlarımızın bir bir elden gitmesine izin veremeyiz. İnsan bazen sahip olduklarının kıymetini bilemez; ancak kaybettiği zaman anlar ama o zamanda çoktan iş işten geçmiş olur. İş işten geçmeden hepimiz durup bir düşünelim.

 Kendi kendine yetebilme gücüne  , stratejik öneme sahip, doğasıyla, tarımıyla, yeraltı kaynaklarıyla ,Dünyanın sayılı Ülkeleri arasına girebilecek canım Ülkemiz şu anda ne durumda.

 Toplumun her kesimi zor durumda.Toprağına tohum, gübre ,hayvanına yem alamayan çiftçi nasıl üretecek? Çoğu zaman siftah etmeden dükkanını kapatan esnaf, akşam nasıl evine ekmek götürecek? asgari ücretle yaşamaya çalışan emekçi, azıcık maaşıyla ay sonunu getirmeye çalışan emekli hayatının en güvenilir olması gerektiği zamanlarda, torunlarına zaman ayıracağı zamanlarda yine çalışmak mı zorunda kalacak?Üretmeye çalışan sanayici artan elektrik, doğalgaz, vergi yükleriyle daha ne kadar dayanacak? Ülkenin geleceği çocuklarımız yetiştiren sevgili öğretmenlerimiz kendilerini mi geliştirecekler, hayat mücadelesi mi verecekler.

Sağlığımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanları daha ne kadar itibarsızlaştırılacaklar, hasta yakınları tarafından darp edilecekler? Veliler çocuğum nasıl eğitim alacak diye sürekli kaygılanmak mı zorunda. Üniversite öğrencileri okullarını bitirince iş bulabileceklerinden emin değiller. Fiziksel ve ruhsal şiddete maruz bırakılan hatta öldürülen kadınların , çocuk  yaşta evlendirilen yavrularımızın , okul sıralarında olması gerekirken ekmeğinin peşinden koşan- koşmak zorunda olan evlatlarımızın dramına dolaylı ya da doğrudan tanılık etmediğimiz bir günümüz bile yok.

  Tüm bunlarla birlikte bizi biz yapan değerlerimizi unuttuk.”

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi