Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:22
Advert

Mezitli’de bir ilk olabilir

Mersin’in en hızlı büyüyen ilçelerinden Mezitli’de bugüne kadar hiç milletvekili adayı gösterilmedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-04-2023 07:52
Mezitli’de bir ilk olabilir

AKDENİZ POSTASI- Mezitli’de İYİ Partili Fuat Değer’in partisinden aday gösterilerek Mezitli için de bir ilk olacağı konuşuluyor.
Nüfus açısından kozmopolit bir yapıya sahip olan Mezitli, Mersin’in en büyük ilçelerinden biri. Oy oranı ile de Mersin’de seçim sonuçlarında etkili olan bir ilçe.  200 bine yakın seçmeni bulunuyor. Ancak bugüne kadar Mezitli’den aday adayı olan isimlerden kimse aday olarak gösterilmedi. İYİ Partili Fuat Değer’in partisinden aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılırken; bu ilçe için de bir tarih olacak.
1975 yılında Mezitli’de Yörük bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Fuat Değer, Mezitlili kimliğinin yanında kentte ve ilçede tanınan bir isim. Hem siyasette hem de kamu da önemli görevler aldı. Kuyuluk ve Mezitli Belediyeleri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışan Mezitli Belediye Meclis üyeliği görevi de yapan Fuat Değer, hem Mezitli’ye hem de Mersin’e değer katacak bir isim olarak konuşuluyor.
Fuat Değer, Mezitli’nin sahip olduğu tarım potansiyeli açısından da ayrı bir öneme sahip. Mersin’de 4 merkez ilçenin bağlı olduğu Mersin Ziraat Odası’nda 8 yıl başkan vekili olarak görev yapan Fuat Değer, çiftçinin sorunlarını da yakından biliyor. Belediye Meclis üyeliği dönemindeki çalışmalarla muhtarların da sevgisini kazanan Fuat Değer, yerelin sorunlarını yakından biliyor. Mersin’in öz evladı olarak milletvekilliği listesine girmesi halinde Mezitli için de ilk olacak.

 

Metin AkkuşMetin Akkuş

İmtiyaz Sahibi

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi