Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 18:54
Advert

Mezitli yılbaşı coşkusuna erken başladı

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesinin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen yılbaşı etkinlikleri başladı.

MERSİN
Giriş Tarihi : 30-12-2023 07:08
Mezitli yılbaşı coşkusuna erken başladı

AKDENİZ POSTASI

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesinin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen yılbaşı etkinlikleri başladı. Menderes Mahallesi Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklere katılan vatandaşlar ile süslemelerle donatılan meydan, festival atmosferine dönüştü.
Etkinlik bünyesinde kurulan stantlarda çeşitli hediyelik eşyalar, yiyecekler ve içecekler satışa sunulurken, stantları dolaşan ziyaretçiler ise canlı müzik performansları ve çeşitli eğlencelerle etkinlik boyunca keyifli anlar yaşadı.
4 gün boyunca devam edecek
Yılbaşı etkinliklerinin birlik ve beraberliği pekiştirmenin önemli bir ayağı olduğunu dile getiren ve eşi Sembol Tarhan ile birlikte yılbaşı pazarına katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Yılbaşı coşkusunu paylaşmak ve Mersin’i bir araya getirmek için her sene yılbaşı etkinliğimizi düzenliyoruz. Bu yıl da vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. 28 Aralık günü başlattığımız etkinliğimiz 4 gün boyunca devam edecek ve her gün çeşitli konserlerle yılbaşı gecesine kadar dolu dolu bir gün geçireceğiz. Vatandaşlarımızdan evlerinden televizyon izlemek yerine, bu muhteşem ortama gelmelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi