Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 01:14
Advert

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Anamur’da STK’ları Ziyaret Etti

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Anamur Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ile Anamur Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek akademik ve idari personeli ile bir araya gelmesinin ardından,  Belediye Başkanı Hidayet Kılınç,Emniyet Müdürü  Hanifi Umar ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 22-01-2024 09:18
MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Anamur’da STK’ları Ziyaret Etti

HAVVA ULU

Rektör Danışmanı Prof. Dr. İlker Fatih Kara, Anamur UTİYO Müdürü Öğr. Gör. Bilge Kaan Ercan ve Anamur MYO Müdürü Öğr. Gör. Gürkan Temiz’in eşlik ettiği ziyarette, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, ilçede gerçekleştirdiği projeler hakkında MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar ile bilgi paylaşımında bulundu.

Anamur Bozyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna ve Meclis Başkanı Orhun Yıldız ile görüşme yapan MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar’a İskele Liman Projesi ile ilgili bilgi verildi. MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar’a, Anamur Bozyazı Ticaret Odası olarak her türlü destek vermeye hazır olduklarını dile getirerek Anamur doğasındaki ürünlerden yapılmış tablo takdim edildi.

Türkiye – KKTC Ticaret Odası Forumu Başkan Yardımcısı ve Anamur Bozyazı Ticaret ve Sanayi Odası önceki dönem yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Torunoğlu’nu iş yerinde ziyaret eden MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, oda başkanlığı süresince verdiği katkılar için teşekkür etti. Torunoğlu ise,  Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar’a Üniversitemizin gerçekleştireceği her türlü projeye destek vermeye hazır olduğunu belirterek plaket takdim etti.

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar Anamur Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Mehmet Sarı ile istişarelerde bulundu. Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sarı ve üyeleri bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar,  daha sonra Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Eski Başkanı Mehmet Ayhan’ı da ziyaret ederek kendilerine ve Anamur Yerleşkesine ismi verilen Prof. Dr. Ali Ayhan a verdikleri destek için teşekkür etti. Bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Mehmet Ayhan, desteklerinin devam edeceğini belirtti.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi