Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 07:49
Advert

Mert ile Gamze Evlilik Yolunda İlk Adımı Attılar

Anamur’un   sevilen simalarından  Anamur Milliyetçi Harrket Partisi İlçe Yönetim kurulu üyesi Sare ve Mustafa Aydemir çiftinin oğulları Mert ile Durdane ve İsmail Ergül Ailesinin kızları Gamze düzenlenen nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı attılar.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 27-02-2024 11:23   Güncelleme : 27-02-2024 16:50
Mert ile Gamze Evlilik Yolunda İlk Adımı Attılar

HAVVA ULU

Buket Düğün Salonunda yoğun  bir katılımla  gerçekleşen nişan merasimine  Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet  Yayla, AK Parti İlçe Başkanı Burak Bulut, meclis üyeleri, MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı Meral Güğül, partililer, genç çifttin akraba ve arkadaşları katıldı.

Genç çiftin nişan yüzüklerini   Belediye  Başkanı Hidayet  Kılınç  taktı.

Başkan Kılınç, “Gençlerimizi hepimiz yakından tanıyor ve seviyoruz. Maşallah birbirinize çok yakıştınız. Sizleri gönülden tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin, genç çiftlerimizin evlilik yolunda attıkları bu adımın hayırlı ve uğurlu olmasını, mutluluklarının daim olmasını dilerim” " diyerek her iki  aileyi de  kutladı.

Başkan Yayla ”Evliliğin ilk adımı olan nişan töreninde, yeni çiftimize mutluluklar dilerim, her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bu kutsal birlikteliği bir ömür boyu bozmasın” diyerek temennilerini dile getirdi.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından tebrikleri kabul eden genç çift mutlu günlerini paylaşan arkadaşları ve davetlilerle geç saatlere kadar eğlendiler.

 

 

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi