Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 21:40
Advert

Mehmet Saydam'dan Akdeniz Postası Gazetesi'ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A. Adayı Mehmet Saydam, Akdeniz Postası Gazetesi Yazı işleri Müdürü Havva Ulu’yu ziyaret etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 03-01-2023 15:56   Güncelleme : 03-01-2023 16:41
Mehmet Saydam'dan Akdeniz Postası Gazetesi'ne ziyaret

Havva Ulu/

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdeniz Postası Gazetesi Yazı işleri Müdürü Havva Ulu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A. Adayı Mehmet Saydam’a  teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarı diledi.

Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A. Adayı Mehmet Saydam, “ Yaklaşık üç yıldır onurla sürdürmekte olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden, vatana millete hizmet idealimin ilk adımı, milletvekili aday adaylığı için ayrıldım. Bugüne kadar partimin birçok kademesinde görev aldım. Mut İlçe Başkanlığı, Milletvekili adaylığı, Mut Belediye Başkan Adaylığı ve İl Başkan Yardımcılığı gibi bu görevlerimi yürütürken üstlendiğim sorumluluğun bilincinde olarak, fedakarlıkla ve kararlılıkla çalıştım. Görevlerimi yaparken tek bir şiarım vardı: Hak, hukuk ve adaletle, Demokrasinin bütün kurum ve kurallarının işletileceği Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı. Halk için, hak için Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı. Bu sebeple bugüne kadar beni bu görevlere getiren, layık gören partime, örgütüme ve siz çok kıymetli yol arkadaşlarıma gönülden teşekkürü borç bilirim. Evet, bu görevleri büyük bir gururla ifa ettim. Lakin bilirim ki görevler geçicidir. En büyük onur Büyük Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin bir üyesi olmak, en büyük gurur, ülkemize hizmet yolunda her zorluğa göğüs germektir” dedi.

“1967 Mut ilçesinde doğdu. Üniversite öğrenimimi 1985 yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı, Halen inşaat sektöründe iş hayatını sürdürüyor. 2010-2015 yılları arasında, kongrede seçilerek iki dönem CHP Mut İlçe Başkanlığı yaptı. Evli ve 3 çocuk babası.”

Gündeme ilişkin yapılan kısa sohbetin ardından ziyaret sona erdi.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi