Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 15:33
Advert

Kaymakam Bozdemir’in Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Anamur Kaymakamı Bilab Bozdemir Ramazan Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 19-04-2023 14:14
Kaymakam Bozdemir’in Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

HAVVA ULU

Kaymakam Bozdemir, Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, milli ve manevi değerlerimizi bütün güzellikleriyle hissettiğimiz, kırgınlık ve küskünlüğü bir kenara bırakarak barıştığımız müstesna günlerdir. Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, ortak hedefimiz olmalıdır. Bu günleri fırsat bilerek aramızdaki sevgi, merhamet, kardeşlik ve hoşgörü duygularını güçlendirmemiz bayramı gerçek anlamda idrak etmemizi sağlayacaktır.

Bu mukaddes günlerde, Şehit Ailelerimizi, Şanlı Gazilerimizi, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, hasta, yaşlı, yetim, öksüz ve kimsesiz kardeşlerimizi hatırlamalı, telefonla da olsa kendileriyle hemhâl olmalı, yalnız olmadıklarını onlara hissettirebilmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramı'nın ülkemize, milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere milletimizin, değerli çalışma arkadaşlarımın ve tüm Anamurlu hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi