Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 12:05
Advert

Karaduvar Balık Festivali'ne büyük ilgi

Mersin'de Akdeniz Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği 'Geleneksel Karaduvar Balık Festivali’ne insan akını aralıksız bir şekilde sürüyor.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 04-12-2023 08:29
Karaduvar Balık Festivali'ne büyük ilgi

AKDENİZ POSTASI

Mersin'de Akdeniz Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği 'Geleneksel Karaduvar Balık Festivali’ne insan akını aralıksız bir şekilde sürüyor. Bu yıl Sardalya Park içinde gerçekleşen festivale, geçmiş yıllarda olduğu gibi 100 bini aşkın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.
Yerel ve ulusal basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği 'Karaduvar Balık Festivali’nin organize edildiği Sardalya Parka gelen aileler, balık-ekmek ve şalgam alabilmek için metrelerce uzunluktaki kuyruğa girdi. Festivale farklı il ve ilçelerden gelen vatandaşların da olduğu öğrenilirken, tezgâhın başına geçen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da parkın içinde sıraya giren binlerce vatandaşa balık-ekmek ve şalgam ikram ediyor. Balık ekmek alan vatandaşlar da parkın çimlerine oturarak lezzetin ve eğlencenin keyfini çıkarıyor.
Çocuklar için düzenlenen konserler, palyaço gösterileri, yüz boyama gibi renkli etkinlik ve oyunlar devam ederken, birçok vatandaş da Sardalya Parkın hemen yanında bulunan sahile inerek güneşli bir hafta sonunda denizi seyretmenin ve oltalarla balık yakalamanın keyfini yaşıyor.
İnsan akınının aralıksız sürdüğü '4. Geleneksel Karaduvar Balık Festivali' konserler, yarışmalar, renkli etkinliklerle devam edecek. Sardalya diyarı Karaduvar Mahallesi’ni tüm Türkiye ve dünyaya tanıtan geleneksel balık festivali heyecan ve coşkusu, akşam saat 19:00’da başlayacak olan Serkan Kaya konseri ile doruğa ulaşacak.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi