Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:23
Advert

Karaçukur Mahallesi’nden Durmuş Deniz’e, Destek Sözü

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz; Beş yıldır hiç ihmal etmeden ziyaret ettiği Kırsaldaki Mahallelerimizde yaşayan hemşerilerimizi şimdi de seçim için ziyaret ediyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2024 09:10
Karaçukur Mahallesi’nden Durmuş Deniz’e, Destek Sözü

HAVVA ULU

Yapılan Ziyaretlerde Karaçukur Mahallesi’nde Vatandaşları Kucaklayan Deniz Vatandaşlardan Sevgi İle Karşılandı Ve Destek Sözü Verildi.

Bu maksatla; Dün, beraberinde İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi ve Adayları, Seçim Koordinasyon Kurulu Üyeleri ve O Mahallede etkili Partililerle birlikte, Karaçukur, Sarıdana Mahallelerinde çalışmalarda bulundu.

Çalışmalara başlamadan bir gün öncesinden ilgili Mahallenin Muhtar ve Muhtar Adaylarını arayarak, ziyareti hakkında bilgilendirme de bulunan heyet, ertesi gün hazırlanan ve çok samimi toplantı ortamında rahatça kendini anlatma, söylenenleri dinleyip not alma olanağı bulmuştur.

Yaptığı toplantılarda Belediye Başkan Adayı Deniz; ‘’ Sayın Muhtarım, Kıymetli Muhtar Adayı Arkadaşlarım, Sevgili Vatandaşlarımız ben seçimden seçime mahalle, esnaf, sokak ziyaret eden bir kardeşiniz değilim. Bu durumun en yakın tanıkları sizlersiniz.

Ben ve Arkadaşlarım 2019 Ocak ayından beri aralıksız, Yaylalarımızda, en ücra kırsal Mahallelerimizin her sokağında, Merkezde devamlı sizlerleyim. Acı gününüzde cenazemizi beraber kaldırdık, hastalarımızı ziyaret edip şifalar diledik, askerlerimizi beraber uğurladık, çocuğu doğan, nişanı, düğünü olan kardeşimizin sevincini paylaştık. Dertlerinizi dinleyip, çözümler aradık. Evinizde, İşyerinizde, tarla ve bahçenizde sizlerle oturup, çayınızı içtik. Bunu devamlı, her yerde yaptık.  İddia ediyorum diğer aday arkadaşlarım bunu benim kadar yaptıklarını söyleyemezler.

Beş yıldır her gittiğimiz ortamda Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in çok başarılı SOSYAL BELEDİYECILIK faaliyetlerini, Kendimizin duygu ve düşüncelerimizi, Projelerimizi anlattık.

Şimdi de diyoruz ki; Mersin yaptıkları ile kendini gösterdi. Biz Anamur olarak da çok başarılı olacağımıza inandığımız çalışkan, özverili, genç ama deneyimli Meclis Üyesi Adayı Arkadaşlarımızla, Çok çalışarak sizlere hizmet edecek, Anamur’umuzu bulunduğu yerden çok daha ileri seviyelere çıkaracağız. Mersin Büyük Şehir Belediyemizle ortak çok büyük Projelerimizi, kırsal da ve merkezde en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Bize güvenin bizleri iktidar yapın Anamur ve Mersin halkı kazansın, yani sizler kazanın’’ dedi.

Gidilen her Mahallede Muhtarlar, Muhtar Adayları ve Mahalle halkı da söz birliği yapmışçasına; ‘’Başkanım, Mahallemize en çok gelen, derdimizi dinleyen, soframıza oturan, Büyük Şehrin hizmetlerini getiren sizsiniz. Vahap Başkanımıza da, Size de vefasızlık yapamayız’’ kararındaydılar.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi