Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
SİYASET

İYİ Parti Edirne Gürol Suskan'a emanet

İYİ Parti Başkanlık Divanı'nın aldığı karar ve Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun onayıyla, İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı görevine Gürol Suskan getirildi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Görevi devralmasının ardından yazılı bir teşekkür ve vizyon mesajı yayımlayan Gürol Suskan, parti genel merkezine ve Edirne teşkilatına teşekkürlerini iletti. Şahsına duyulan güvenden dolayı memnuniyetini dile getiren Suskan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Şahsıma duyulan güven ve tevdi edilen bu önemli sorumluluk dolayısıyla başta Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu olmak üzere, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yasin Öztürk’e ve İYİ Parti Genel Merkez yönetimimize teşekkür ediyorum. Ayrıca her daim yanımda olacağından emin olduğum Edirne Milletvekilimiz Prof. Dr. Mehmet Akalın’a da destekleri için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum." Edirne'nin sorunlarına ve beklentilerine odaklanacaklarını belirten Suskan, teşkilat içi istişare ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, "Üstlendiğim görevin sorumluluğunun bilinciyle; Edirne’mizin sorunlarını, beklentilerini ve önceliklerini esas alan, teşkilatımızla istişare ve dayanışma içerisinde yürütülecek bir çalışma dönemi hedefliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akıl ve kararlılıkla Edirne’miz ve partimiz için çalışacak; İYİ Parti’nin ilkelerini ve hedeflerini daha ileriye taşımak için üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğim." dedi.

İYİ Parti Edirne Gürol Suskan'a emanet
Paylaş:

İYİ Parti Başkanlık Divanı'nın aldığı karar ve Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun onayıyla, İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı görevine Gürol Suskan getirildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Görevi devralmasının ardından yazılı bir teşekkür ve vizyon mesajı yayımlayan Gürol Suskan, parti genel merkezine ve Edirne teşkilatına teşekkürlerini iletti.

Şahsına duyulan güvenden dolayı memnuniyetini dile getiren Suskan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Şahsıma duyulan güven ve tevdi edilen bu önemli sorumluluk dolayısıyla başta Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu olmak üzere, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yasin Öztürk’e ve İYİ Parti Genel Merkez yönetimimize teşekkür ediyorum. Ayrıca her daim yanımda olacağından emin olduğum Edirne Milletvekilimiz Prof. Dr. Mehmet Akalın’a da destekleri için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum."

Edirne'nin sorunlarına ve beklentilerine odaklanacaklarını belirten Suskan, teşkilat içi istişare ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, "Üstlendiğim görevin sorumluluğunun bilinciyle; Edirne’mizin sorunlarını, beklentilerini ve önceliklerini esas alan, teşkilatımızla istişare ve dayanışma içerisinde yürütülecek bir çalışma dönemi hedefliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akıl ve kararlılıkla Edirne’miz ve partimiz için çalışacak; İYİ Parti’nin ilkelerini ve hedeflerini daha ileriye taşımak için üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğim." dedi.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet