Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ASAYİŞ

İskelede mahsur kalan 3 işçi kurtarıldı

Mersin'de bir binanın dış cephe boyama çalışması sırasında iskele sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle mahsur kalan 3 işçi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

İskelede mahsur kalan 3 işçi kurtarıldı
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI
Olay, Erdemli ilçesi Akdeniz Mahallesi Serinler Caddesi üzerinde bulunan 10 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın dış cephe boyama çalışmalarını sürdüren 3 işçi, iskele motorunun arızalanması sonucu 8'inci kat seviyesinde mahsur kaldı. Yaklaşık 40 dakika iskele üzerinde bekleyen işçiler için 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, yaptıkları değerlendirme sonucunda kurtarma çalışmasının daha güvenli şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla 45 metrelik merdivenli kurtarma aracını olay yerine yönlendirdi. Merdivenli kurtarma aracıyla işçilerin bulunduğu seviyeye ulaşan ekipler, gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra mahsur kalan 3 işçiyi tek tek kurtararak güvenli bir şekilde zemine indirdi.
Sağlık ekipleri tarafından ilk kontrolleri yapılan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kurtarılan işçiler kendilerine yardım eden ekiplere teşekkür etti.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Halat koptu, 2 işçi yaralandı

Akışın sonuna geldiniz.

sohbet