Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:25
Advert

Hüseyin Kağıt rüzgarı esti

Mersin'de, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Huzurkent Mahallesi’nde gerçekleştirilen Hüseyin Kağıt konseri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 12-02-2024 13:45
Hüseyin Kağıt rüzgarı esti

AKDENİZ POSTASI

Mersin'de, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Huzurkent Mahallesi’nde gerçekleştirilen Hüseyin Kağıt konseri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.
Huzurkent Meydanında gerçekleştirilen konser, her yaştan ve her kesimden vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Renkli görüntülere sahne olan konserde konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz’e huzuru, kardeşliği ve barışı getirdiklerini kaydederek, “Desteklerinizle bunların hepsinin teminatı olacağımın sözünü veriyorum” dedi.
Huzurkent Mahallesi’ne birçok hizmet gerçekleştirdiklerini aktaran Gültak, “2 kültür evi yaptık, asfalt kaldırım çalışmalarının yanı sıra yeni parklar açtık. İnşallah bir işimiz kaldı o da yeni döneme, kapalı spor salonu Huzurkent’e yakışır” ifadelerini konuştu.

“5 yılda Akdeniz’de çok şey değişti”
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Adayı Serdar Soydan ise “Akdeniz’de 5 yılda çok şey değişti. Cumhur İttifakının gücüyle, Mustafa başkanımın hizmetleriyle Akdeniz Belediyesinin imkanlarıyla bu kadar oldu. İnşallah 31 Mart’tan sonra sizlerin desteği ile biz sonuna kadar, 24 saat tüm gücümüzle, büyükşehirin yetki ve gücüyle Mustafa başkanım ile burada çok iş yapacağız. Hiç şüpheniz olmasın. Huzurkent, Mersin değer kazanacak ve daha yaşanabilir kentler sıralamasında Mersin ilk 5’e girecek” diye konuştu.
Konuşmaların ardından sahne alan Hüseyin Kağıt, ‘Sevmicem, çok kötüymüşsün, zaten belliydi ta baştan’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserin sonlarına doğru Başkan Gültak ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Serdar Soydan sahneye çıkarak çiftetelli oynadı.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi