Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
04 MAYIS Cumartesi 20:46
Advert

Güven Emlak Görkemli Bir Açılışla Anamur’da Hizmete Girdi

Anamur’da Güven Emlak & Danışmanlık Ofisi görkemli bir açılışla hizmete girdi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 02-10-2023 09:15
Güven Emlak Görkemli Bir Açılışla Anamur’da Hizmete Girdi

HAVVA ULU

Anamur’un kadın girişimcilerinden Sümeyra Erol’un sahibi olduğu Güven Emlak & Danışmanlık Ofisinin büyük bir katılımın olduğu  açılışa;  Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, MHP İlçe Başkanı Mehmet  Yayla, MHP Kadın Kolları Başkanı Dilek Tuna, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, Kadın kooperatifi  başkanı Neslihan Doğan ve kadınların çoğunlukta olduğu çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Şemgay Ticaretin sahibi Mehmet Yıldız yaptı. Yıldız konuşmasında; “Bugün bir kadın girişimcinin, kadın emlakçının ve kadın dayanışmasının   açılışını yapacağız. Törende,  Sümeyra-Abdurrahman Erol’un oğulları Yamaç Paraşütü Türkiye 3’sü  Ferhat Erol törenin ilgi odağı oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, her ne kadar kadın erkek diyerek bir pozitif ayrımcılığı desteklemese de kadınlarımızın bu tür işlerde de boy göstermesinin ülkemiz  ve genel kültürümüz adına bu tabuların yıkılması anlamında önemli olduğuna dikkat çekti. Mercan konuşmasında; “Artık günümüzde, her işi artık erkek ve bayan yapabiliyor. İnşallah Anamur’a güzel katkılarda bulunur. Sizlerin sayesinde de olacak bir iş, tekrar böyle bir mesleği için Sümeyra Hanım’ı kutluyorum, tebrik ediyorum ve hayırlı uğurlu olsun.” Diyorum.” Dedi.

İsa Kadiroğlu’nun gerçekleştirdiği duanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından emlak ofisini gezen davetlilerden tam not aldı

Sümeyra Erdol’un böyle zorlu bir işin ofisini açması kadınlar başta olmak üzere katılımcılar arasında büyük takdir topladı. Herkesinde desteğini aldı.

Güven Emlak & Danışmanlık Ofisi sağlık mahallesi fahri görgülü caddesi no:39/12’de hizmet vermektedir. Tel: 0535 261 29 20

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi