Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 11:24
Advert

Gültak, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, mahalle ve esnaf gezileri kapsamında Çay ve Çilek mahallerinde vatandaşlarla buluştu.

MERSİN
Giriş Tarihi : 06-02-2024 08:30
Gültak, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

AKDENİZ POSTASI

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, mahalle ve esnaf gezileri kapsamında Çay ve Çilek mahallerinde vatandaşlarla buluştu.
Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşan Başkan Gültak, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Pazaryerini de gezen Gültak, vatandaşlar ve esnafla sohbet etti, gençlerin özçekim isteklerini kırmadı. Pazarda gezen kadınlara alışveriş torbası dağıtan Başkan Gültak, küçük çocuklara da mısır ikram etti, oyuncaklar hediye etti.

“Yeni dönemde de hizmet, proje ve yatırımlar aralıksız devam edecek”
Önlerinde bir yerel seçim olduğunu hatırlatan Başkan Gültak, “Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri her kesime, her mahalleye, her insana dokunduk, dokunmaya devam ediyoruz. Biz hizmet için geldik, hizmetlerimizi de bir bir yaptık. Özellikle ‘kadınlar ve gençler’ dedik. Kültür ve sanat evlerimizle, gezilerle, kurs merkezleriyle, spor merkezleriyle 7’den 70’e herkese ulaştık. Gençlerimizin hayalini kurdukları üniversiteleri kazanmaları için Akdeniz’de ilk kez etüt merkezini hizmete açtık. Lise giriş sınavına girecek ortaokul mezunu çocuklarımız için internet üzerinden sınava hazırlanabilecekleri bir portal oluşturduk. Hizmetlerin yanı sıra, Akdeniz’de yaptığımız en önemli çalışma huzuru, barışı ve kardeşliği yeniden getirmemiz oldu. Akdeniz’de artık hiçbir insanımız etnik kökeninden dolayı ayrıştırılmıyor, ötekileştirilmiyor. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de vatandaşlarımızın bize vereceği destekle hizmet ve projeler, kardeşlik, barış ve huzur ortamı kesintisiz devam edecek” diye konuştu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi