HAVVA ULU

Yerli Malı Haftası kapsamında kreşte düzenlenen etkinlikte, öğretmenler Akdeniz bölgesine ait tarihi ve doğal güzellikleri, yöresel yemekleri ve kültürel değerlerini tanıttı. Anamur’un mutfağı,kültürel değerleri ve etkinliğin sonunda öğrencileriyle oynadıkları Anamur Halk Oyunları gösterisi velilerinden tam puan aldı.Anamur’da  üretilen sebze ve meyveler görseller eşliğinde öğrencilere sunuldu.

Minik Eller Kreş Gündüz Bakımevi Kurum Müdürü Eda Şimşek, “Öğrencilerin keyifli vakit geçirdiği etkinlikte, öğretmenler ülkemizin kültürel zenginliklerini eğlenceli ve öğretici bir şekilde aktarmayı amaçladı. Yerli Malı Haftası kapsamında bu tür  çalışmaların çocukların kültürel farkındalık kazanmalarında önemli bir rol oynadığını vurguladı. Yerli Malı Haftası vesilesiyle gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, kurum öğretmenlerimizden hem de velilerden tam not aldı. Öğrencilere kültürel değerlerin tanıtılması için düzenlenen bu etkinlik, gelecekteki benzer çalışmalar için ilham kaynağı oldu. Kübra ve Ecem öğretmenlere  teşekkür ederiz .“ifadelerine yer verdi.