Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 20:32
Advert

Gençler, lise ve üniversiteye Toroslar Akademi'de hazırlanıyor

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın, gençler için hayata geçirdiği önemli projelerinden biri olan Toroslar Akademi Merkezi, iyi bir eğitim hayali kuran gençlere destek oluyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 28-11-2023 08:15
Gençler, lise ve üniversiteye Toroslar Akademi'de hazırlanıyor

AKDENİZ POSTASI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın, gençler için hayata geçirdiği önemli projelerinden biri olan Toroslar Akademi Merkezi, iyi bir eğitim hayali kuran gençlere destek oluyor.
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerin ücretsiz destekleme kurslarına katıldığı merkezde, 570 genç eğitim görüyor. Deneyimli bir eğitim kadrosu ve sıkı bir disiplin ile sınavlara hazırlanan gençler, Toroslar Akademi Merkezi’nden memnun olduklarını dile getirerek, kendilerine destek olan Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.
Sağlık Mahallesi'nde bulunan Toroslar Akademi binasında verilen eğitimlerde öğrenciler, uygulamalı test çözme tekniklerinin yanı sıra deneme sınavları ile kendilerini ölçme imkanı buluyor. Rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetinden de faydalanan öğrenciler, derslerin ardından koçluk sistemi eşliğinde etüt çalışmalarına da katılıyor.

"Daha çok bir aile ortamı gibi"
Toroslar Akademi 12. sınıf öğrencisi Miray Yiğiter, merkezin reklamını sosyal medyadan takip ettiğini söyleyerek, “Sınıflarımız kalabalık değil. İyi ki buraya gelmişim ve iyi ki Toroslar Akademiyi seçmişim” dedi. 12. sınıf öğrencisi Salih Efe Eraslan da geçtiğimiz yıl kurslara katılan arkadaşlarının akademiyi çok methettiklerini kaydederek, kendisinin de hemen kayıt yaptırdığını belirtti.

"Elimizden gelenin en iyisini yapacağız"
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerin heyecanını paylaştıklarını ve Toroslar Akademi Projesiyle yanlarında olduklarını söyledi. “Gençlerimizin geleceğe attığı her adımda yanlarındayız” diyen Başkan Yılmaz; “Eğitim, kültür, sanat ve spor alanında sürdürdüğümüz birçok faaliyetle gençlere her zaman destek oluyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğini hedef alarak bu merkezimizi kurduk. Alanında uzman öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz için çalışma programları hazırlayarak ve aile görüşmeleri de yaparak eğitim dönemi boyunca takip ediyor. Onların başarısı bizim için büyük bir mutluluk ve gururdur. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan gençlerimizin ve ailelerinin her zaman yanlarında olmaya ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi