Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
GÜNDEM

Gebze’nin geleceği GTÜ’de masaya yatırıldı

Kocaeli'de Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Mimarlık Fakültesi’nde mimarlık öğrencileriyle bir araya gelerek yerel yönetimlerde planlama süreçleri üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaştı.KOCAELİ (İGFA) - Yüksek şehir ve bölge plancısı olan Başkan Büyükgöz, mesleki birikimini belediyecilik deneyimiyle birleştirerek şehirlerin planlı gelişimi, imar süreçleri ve yerel yönetimlerin kentlerin geleceğindeki rolü hakkında öğrencilere anlatım yaptı. ŞEHİR PLANLAMASI VE YEREL YÖNETİM DENEYİMİ GTÜ Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirilen buluşmada, kentlerin gelişiminde planlama anlayışının önemi ve yerel yönetimlerin bu süreçte üstlendiği sorumluluklar ele alındı. Şehir ve bölge planlama alanındaki uzmanlığını belediye başkanlığı tecrübesiyle öğrencilere aktaran Başkan Büyükgöz, planlama kararlarının şehirlerin fiziki yapısı ve geleceği üzerindeki etkilerine değindi. MESLEKİ BİLGİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU Mimarlık öğrencileriyle gerçekleştirilen buluşma, teorik eğitimin yerel yönetimlerdeki uygulamalarla birlikte değerlendirilmesine imkân sağladı. Hem şehir ve bölge planlama alanındaki mesleki birikimi hem de Gebze’deki belediyecilik deneyimiyle değerlendirmelerini paylaşan Başkan Büyükgöz, öğrencilerin kentlerin gelişim süreçlerine farklı bir perspektiften bakmalarına katkı sundu. Üniversite ile yerel yönetimler arasındaki bilgi ve deneyim paylaşımının önemini ortaya koyan buluşma, öğrencilerin mesleki gelişimleri açısından da kayda değer bir anlama sahip oldu.

Gebze’nin geleceği GTÜ’de masaya yatırıldı
Paylaş:

Kocaeli'de Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Mimarlık Fakültesi’nde mimarlık öğrencileriyle bir araya gelerek yerel yönetimlerde planlama süreçleri üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

KOCAELİ (İGFA) - Yüksek şehir ve bölge plancısı olan Başkan Büyükgöz, mesleki birikimini belediyecilik deneyimiyle birleştirerek şehirlerin planlı gelişimi, imar süreçleri ve yerel yönetimlerin kentlerin geleceğindeki rolü hakkında öğrencilere anlatım yaptı.

ŞEHİR PLANLAMASI VE YEREL YÖNETİM DENEYİMİ

GTÜ Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirilen buluşmada, kentlerin gelişiminde planlama anlayışının önemi ve yerel yönetimlerin bu süreçte üstlendiği sorumluluklar ele alındı.

Şehir ve bölge planlama alanındaki uzmanlığını belediye başkanlığı tecrübesiyle öğrencilere aktaran Başkan Büyükgöz, planlama kararlarının şehirlerin fiziki yapısı ve geleceği üzerindeki etkilerine değindi.

MESLEKİ BİLGİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Mimarlık öğrencileriyle gerçekleştirilen buluşma, teorik eğitimin yerel yönetimlerdeki uygulamalarla birlikte değerlendirilmesine imkân sağladı. Hem şehir ve bölge planlama alanındaki mesleki birikimi hem de Gebze’deki belediyecilik deneyimiyle değerlendirmelerini paylaşan Başkan Büyükgöz, öğrencilerin kentlerin gelişim süreçlerine farklı bir perspektiften bakmalarına katkı sundu.

Üniversite ile yerel yönetimler arasındaki bilgi ve deneyim paylaşımının önemini ortaya koyan buluşma, öğrencilerin mesleki gelişimleri açısından da kayda değer bir anlama sahip oldu.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet