Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
ASAYİŞ

Eşini öldüren zanlı tutuklandı

Mersin'de karısını pompalı tüfekle öldüren zanlı tutuklandı.

Eşini öldüren zanlı tutuklandı
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI
Edinilen bilgiye göre, 20 Haziran'da merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi'nde Bekir Aktekin, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşi Seher Aktekin'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Bekir Aktekin'i suç aleti silahla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.
Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Seher Aktekin'in cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından toprağa verildi.
Öte yandan zanlının, başka bir suçtan dolayı tutuklu bulunduğu cezaevinden bir hafta önce tahliye edildiği öğrenildi.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet