Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
03 MAYIS Cuma 01:47
Advert

Erdal Karan Anamur Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur, Aydıncık ve Bozyazı siyasi koordinatörü ve meclis üyesi Erdal Karan, yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-11-2023 13:05
Erdal Karan Anamur Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Havva Ulu

Erdal Karan, Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanlığı’na gelerek, adaylık başvurusunu yoğun kalabalığın huzurunda ilçe başkanı Arif Çakıcı’ya teslim etti.

Partinin toplantı salonunda yapılması planlanan adaylık açıklaması toplantısı yoğunluk nedeniyle, bahçede yapıldı.

Miting havasında geçen Karan’ın adaylık açıklaması toplantısına, Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, partilileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, farklı iş kollarından iş insanları ve basın mensuplarının yanı sıra, CHP  Belediye Başkan Adayları  Ali İlhan  Ayhan, Durmuş  Deniz ve  Mustafa  Umut Yılmaz(Çavuşoğlu) da katıldı.

Sunumlarını yönetim kurulu üyesi Mustafa Uysal’ın yaptığı, toplantının açış konuşmasını yapan CHP Anamur İlçe Başkanı Arif Çakırcı, “Bugün bu manzaradan gururlandım. Sevgili yoldaşlarım bugün Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz ve Anamur, Aydıncık ve Bozyazı siyasi koordinatör sorumlusu Erdal Karan’ın adaylık açıklaması için bir araya geldik. Partimizden adaylık müracaatında bulunan tüm yoldaşlarım birbirinden değerli isimler. Aday kim olursa olsun, adayımızın etrafında kenetleneceğiz. Hep birlikte çalışma sözü veriyoruz. 31 Mart’ta zafer kazanacağız. Kazanacağız” dedi.

CHP İlçe Başkanı Arif Çakıcının konuşmasının ardından alkışlar arasında kürsüye çıkan Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Karan,CHP ilçe başkanına, il başkan yardımcısına, gençlik ve kadın kolları başkanlarına, ilçe yönetim kurulu üyelerine, önceki dönemlerde görev yapmış başkanlarına ve yöneticilerine, partililere, tüm katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Bildiğiniz üzere, 31 mart 2019 yerel seçimlerinden bugüne kadar Anamur ve Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak bize vermiş olduğunuz yetki ve destekle görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Yaklaşık dört yıldır, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçeleri siyasi koordinatörü olarak: Anamur’umuza, komşu ilçelerimiz Bozyazı ve Aydıncık’a, Mersin Büyükşehir Belediyesi hizmet alanları dahilinde gerekli görülen projelerin oluşturulmasından uygulanmasına kadar geçen her aşamada, Gece gündüz demeden, Yaz kış demeden 24 saat boyunca teknik heyetler ve emekçi arkadaşlarımızla birlikte görevimizin başında olduk.Bize güvenerek bu önemli görevi veren, mersin büyükşehir belediye başkanı sn. Vahap Seçer’e ne kadar teşekkür etsem azdır. Bize, hatta tüm Türkiye’ye sosyal belediyeciliğin nasıl yapılacağını adeta ders verir gibi gösteren, öğreten, belediye başkanı seçildikten sonra parti rozetini ceketinin yakasından çıkarıp kalbine gömen,Belediye hizmetlerinden partizanlık yapmadan Mersin genelinde yaşayan tüm Mersinlilerin eşit bir şekilde yararlanması için mücadele eden, sn. başkanıma sizlerin önünde bir kez daha saygılarımı sunuyorum. Belediyeciliğin ne kadar ciddi bir iş olduğunu ve bir belediye başkanının ne kadar güçlü ve geniş bir vizyon sahibi olması gerektiğini bu dört yıllık kordinatörlük görevimde öğrenmiş bulunmaktayım. Tabiidir ki, hizmetler vatandaşlarımızın gözleri önünde ayan beyan olduğu için eleştiriler çok olur,Yapamayan çamur atar, az bilen akıl vermeye kalkar ama işi bilen yapar. Bir belediye başkanı için iş bilmek, yaşadığı şehrin her türlü sorununu bilmesiyle başlar. o sorunu çözebilmek için kendi alanında başarılı olan uzmanları bir araya getirmek ve çözüm üretmekle devam eder, sahip olduğu imkanları kullanarak sorunları çözmekle son bulur.”

BİR SİYASETÇİNİN, HATTA BİR İNSANIN EN BÜYÜK SERMAYESİ İTİBARIDIR

Bir siyasetçinin, hatta bir insanın en büyük sermayesi itibarı olduğuna dikkat çeken CHP Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Karan “Üç nesildir Anamur’da ticaretle uğraşan bir ailenin üyesi olarak ailemle gurur duyuyorum.Ticaretle uğraşan herkes gibi, kazandığımız ve kaybettiğimiz zamanlar oldu ama her zaman itibarımız bizim en değerli varlığımız olmuştur.Aileden ve yaşamdan aldığım dersle, bireysel değil toplumsal kalkınmanın farkındalığını bilen bir arkadaşınız, kardeşiniz, evladınız olarak doğduğum, büyüdüğüm ve yaşamımı sürdürdüğüm Anamur’umuza hizmet etmek benim için bir mecburiyettir.Siyaset de topluma hizmet etme yöntemlerinin biridir. Bizim için siyaset; insanları anlayabilme ve bir uzlaşı sanatıdır. Uzlaşının temeli ise, üslup ve nezakettir. “

SİYASET İNTİKAM ALINARAK YAPILACAK BİR ŞEY DEĞİL

Siyaset intikam alınarak yapılamayacağının altını çizen CHP’li Erdal Karan “Siyaset hoşgörü, mütevazi ve sabırlı olmayı gerektirir. Aslında mesele; büyük önderimiz gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün o büyük hayaline sahip çıkmaktır. bu hayal muhasır medeniyettir.Büyük önderimizin ilke ve devrimleriyle aydınlattığı yolda, gösterdiği hedefe ulaşmak için öncelikle yaşadığımız bu güzel şehri, Anamur’umuzu tüm mahalleleriyle, Anıtlı’dan Bozdoğan’a, Sugözü’nden, Melleç’e kadar vatandaşlarımızla birlikte daha modern daha yaşanabilir kılmak için üzerime düşen görevi almaya her zaman hazır olduğum gibi bugünde hazırım.Bu sebeple, 31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde üyesi olmaktan her zaman gurur ve onur duyduğum gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, bu 100 yıllık şanlı bir tarihe sahip olan, Cumhuriyet Halk Partisi adına parti büyüklerimin ve sizlerin destekleriyle Anamur Belediye başkanlığına talibim. Toplantımıza katılarak bana destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkür eder, saygı ve sevgi ile hepinizi selamlıyorum. “dedi.

 

 

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi