Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
30 NİSAN Salı 01:08
Advert

Eğitim İş, Güngören Mahallesi Öğretmenlerinin Çaresizliklerine Dikkat Çekti!

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim İş) Anamur Şubesi tarafından, Güngören Mahallesi Öğretmenleri Çaresiz, Sahipsiz ve Can Güvenlikleri Tehlikede!  

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 17-01-2024 10:54
Eğitim İş, Güngören Mahallesi Öğretmenlerinin  Çaresizliklerine Dikkat Çekti!

NUH AKKUŞ

  Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim İş) Anamur Şubesi tarafından, Güngören Mahallesi Öğretmenleri Çaresiz, Sahipsiz ve Can Güvenlikleri Tehlikede!  

Eğitim İş Anamur Şube Başkanı Sultan Güven, Güngören Mahallesi Öğretmenlerinin sorunlarını dile getirdi.

“ Yıl 2024 burası Mersin Anamur Güngören İlk ve Ortaokulu’na giden yol.Yetkili kurumların çok uzak diyerek ziyarete dahi iştirak edemedikleri o yer.

Köyün ortasında bir okul,her gün 80 km saatlerce yolculuk yapan öğretmenler.7-8 öğretmen her gün gündoğmadan yollarda.Araç bulmak zor,ücretler yol parasına gidiyor.Köyde lojman vs. yok.Hoş,doğru düzgün ders yapacak bir okul da yok.Her yeri çatlak,sıvaları dökülmüş,boyaları sökülmüş rutubet kokan bir okul.Hatta köyün vefakar öğretmenleri,bari rutubetimiz bol,mantar üretip okula katkı olsun diyerek kötülükten iyilik çıkardılar,onun dahi bir teşekkürü olmadı.Olsun yine de,bu bizim memleket,bizim çocuklar,bizim geleceğimiz diyip yollara düşsek,Yollar tehlike,yollar yok olmuş,yağmurda yol yarılmış ortadan,yamaçtan düşen kayalar.Kimi,kimleri ezeceği belirsiz.Kimsecikler yok.Yetkili yok.Birileri ölmeden bu sorunlar çözülmez mi acaba?

Sayın Milli Eğitim Bakan’ı,Sayın İl Milli Eğitim Müdürü,Sayın Anamur Kaymakamı, bu durum yıllardır böyle.Çözüm üretmenizi bekliyoruz. ANAMUR EĞİTİM İŞ”

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi