Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 20:50
Advert

Durmuş Deniz, Seçime Yönelik Çalışmalarına Hız Verdi

11 Ocak 2024 günü Parti Meclisinin kararı ile adaylığı kesinleşen Durmuş Deniz hemen ertesi gün İlçe Yönetimi ile yaptığı değerlendirme toplantısının ardından İl yönetiminin çağrısı ile Mersin’e gitti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-01-2024 12:36
Durmuş Deniz, Seçime Yönelik Çalışmalarına Hız Verdi

HAVVA ULU

Mersin’de İl Bşk. Koral Ömür başkanlığında, tüm ilçe başkanları, İlçe belediye başkan adaylarının katıldığı iki günlük seçime yönelik çalışmaların görüşüldüğü toplantılara katıldı.

Büyük Şehir Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Vahap Seçer ile yapılan görüşmede; ortak çalışma usulleri, yapılacak propaganda da koordine, uyum üzerine stratejiler belirlendi. Bu esnada İlçede de Mersin’de belirlenen çalışma planlarına uygun İlçe yönetimi ile birlikte yol haritası hazırlandı.

Buna göre hazırlanan plan ve programa uygun olarak; İlçe Kaymakamlığından başlayarak, Emniyet Müdürlüğü ve diğer devlet kurumları ziyaret edildi. Siyasi Partiler, Oda başkanlıkları, Dernekler, Sivil Toplum Kuruluşları, Basın ziyaretleri ile devam etmektedir.

Aynı zamanda CHP Anamur Belediye Başkanı Adayı Deniz, cenaze taziyelerini, hasta ziyaretlerini, açılış ve düğün davetlerine katılmayı, özel nokta ziyaretlerini de aralıksız sürdürmektedir. Bunlarla birlikte çok önemsediğimiz, sokakta halkımızla, iş yerlerinde esnaflarımızla kucaklaşmalarımız aralıksız devam etmektedir.

Merkezdeki bu ziyaretlerin tamamlanmasını müteakip, Şubat ayı içinde kırsal mahallelerimizin ziyaretlerini tamamlayarak, Mart ayında da Merkez Mahallelerimizde, çok çeşitli Propaganda usul ve araçlarını kullanarak, yoğun bir gönüllü ordusu ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Seçim kampanyamızı kolaylaştıran iki önemli unsurdan biri; Çalışmalarımıza 1 Nisan 2019 tarihinde başlamış olmamız. Beş yıla yakın zamandır on üç bine yakın insanımızın yüreğine dokunmaya çalıştık ve bunda da büyük ölçüde başarılı olduk. Şu an Anamur merkez ve kırsalında tanınırlık oranımız yüzde doksanlar oranındadır.

Diğer kampanyamızı kolaylaştıran unsur ise; Mersin B. Şehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’in Mersin genelindeki beş yıllık çok verimli çalışmalarıdır. Bu sayede yalnızca yapacağız değil, daha önce de yaptığımız gibi daha fazlasını yapacağız diyebiliyoruz. Anamur’umuz için çok önemli, dev projeleri B. Şehir Belediyemizle birlikte gerçekleştireceğimizin sözünü rahatça verebiliyoruz.

Kampanyamız ve Yönetim Prensibimiz; Sevgi, Tevazu, Hoşgörü, İşbirliği üzerine olacaktır. Bu Adayımız Sayın Durmuş Deniz’in hem karakteri hem de çalışma prensibidir. Sizlerin katkılarınızla, İlçe Başkan ve Yönetimimiz, Bld. Bşk A. Adaylarımız, Meclis Üyelerimiz, Parti Üyelerimiz ve Seçim Gönüllülerimizle yoğun çalışarak seçimi kazanacak, sizlerin görüşlerinizin önemsendiği kararlarla yöneteceğiz inşallah.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi