Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:25
Advert

Durmuş Deniz, Meclis Üyesi Adaylarıyla Birlikte, Çalışmalarında Performans Yükseltiyor

Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, kesinleşen belediye meclis üyesi adaylarıyla CHP İlçe merkezinde yaptığı ilk toplantıda çalışma programını belirledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 22-02-2024 08:48
Durmuş Deniz, Meclis Üyesi Adaylarıyla Birlikte, Çalışmalarında Performans Yükseltiyor

HAVVA ULU

Deniz, tüm meclis üyesi adaylarıyla birlikte uyumlu bir seçim çalışması yapacaklarını, performans yükselterek çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

CHP Anamur Belediye meclis üyesi arkadaşları ile birlikte, çalışma plan ve programlarının çıtasını yükselteceklerini, çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık vatandaş bırakmayacaklarının altını çizen Durmuş Deniz ‘’ CHP İlçe Başkan ve yöneticilerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Üyelerimiz ve Seçim gönüllülerimizle omuz omuza, planlı, programlı çalışarak, Anamur ve Mersin’de seçimi alacağız.’’ Dedi

Anamur halkının çoğunluğunun yerel yönetimde değişim istediğini belirten Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz ‘’ Gerek ziyaretlerimizde, gerekse ikili görüşmelerimizde vatandaşlarımızın Anamur Belediyesi Yönetiminde değişiklik istediklerini görüyoruz, duyuyoruz. 

Vatandaş  şunu  çok iyi biliyor;  CHP’li  Belediye  Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının, İş İnsanlarının, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının, Dernek ve Meslek Odalarının  temsilcilerinin   görüşlerini   önemsiyor   ve sürekli   diyalog   içinde. CHP’nin yerel iktidarımızda, toplumun görüşü önemsenecek. Ortak akılla, birlikte Anamur yönetilecek.”  açıklamasında  bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin desteğini alarak Katılımcı ve Sosyal Belediyecilik ilkesi ile yola çıktıklarını söyleyen Durmuş Deniz, “Anamur’un kalkınma zamanının çoktan geldiğini, seçim çalışmaları kapsamında, Ticarette, Sanayide, Tarımda, Turizmde, Ulusal ve Uluslararası tanıtımında, Yatırımlarda Anamur projelerini paylaşma zamanı geldi. Her şey Anamur’umuzun geleceği için.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi