Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:22
Advert

Durmuş Deniz, Hedefe Adım Adım Yürüyor!

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz Anamur’da bulunan Oda, Dernek, Birlik, Kooperatif, Sendika ve çok sayıda kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, Anamur için yapacakları plan,proje, yatırım ve hedefleri konusunda bilgilendirme yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 31-01-2024 08:33   Güncelleme : 31-01-2024 14:00
Durmuş Deniz, Hedefe Adım Adım Yürüyor!

HAVVA ULU

Ticaret  ve  Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası,  Ziraat   Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Gazeteciler Cemiyeti, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Muhtarlar Derneği, Yardım Sevenler Derneği, Atatürkçü  Düşünce Derneği (ADD),Eğitim-İş, Eğitim Sen, Alevi Kültür Derneği,Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği(ANED),Musiki Derneği, Mersin Çevre ve Doğa Derneği“MERÇED”,Anamur Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği  başkan ve yöneticileriyle görüş alış verilişinde bulunan  CHP  Belediye  Başkan Adayı Durmuş Deniz, Kent Konseyini   aktif hale   getireceklerini, uzlaşı kültürü ve ortak akıl ile her türlü sorunun aşılabileceğini vurguladı.

Belediye Başkan Adayı Deniz, " CHP olarak katılımcı belediyeciliği önemsiyoruz. İlçemizin sakini değil, sahibi ol. Kent Konseyini de bu anlamda önemli buluyorum. Anamur’a gönüllü olarak hizmet eden, şehrin sakini değil sahibi olan tüm hemşehrilerim kentin ihtiyaçları konusunda düşünsün, talep etsin. Kent Konseyi öncü ve belirleyici olsun, bu şehri birlikte yönetelim" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in seçimi kesin kazanacağını anketlerde belirlendiğini belirten Deniz ‘Seçimi kazanacağız, bunainanıyorum. Mersin ve Anamur’u Kazanacağız, tüm gelişmeler bunu gösteriyor. Mersin ve Anamur aynı patiden olursa alacağımız her destek, Anamur için çıtanın hızlı yükselmesine neden olacak, güçlü yatırımlarla Anamur’un hak ettiği konuma gelmesini sağlayacaktır’’ ifadelerini kullandı.

Anamur Belediyesinin yıllardır dar bir çerçevede yöneltildiğini belirten Deniz, ‘’Anamur Tarım ve Turizmin tüm olanaklarına sahip, bu şanstan hiç yararlanamıyoruz. İçinde yaşadığımız bu kentin değerini bilemiyoruz, çok önemli imkânların farkında değiliz.

 Turizm ve Tarım sektöründe bulunan. İş insanlarıyla ve Kent dinamikleriyle güçlü koordinasyon kurarak plan ve programlar çerçevesinde tüm konuları masaya yatırmakla adımlar atacağız’’ şeklinde açıklama bulundu.

Sosyal çalışmalarla kendinden söz ettirecek ve örnek alınacak bir Belediye olacaklarını belirten Deniz‘’Özellikle ilçemizdeki emekliler için sosyal bir tesis kurmayı hedefliyoruz. Emeklilerimiz bir araya gelmeli ve sağlayacağımız tüm imkânlardan yararlanarak zaman geçirmelerini istiyoruz.Yaşlı, yatalak ve evinden çıkamayan tüm yaşlılarımıza sağlık başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyoruz, bu konuda projelerimiz hazırlandı. İhtiyaçlı vatandaşlarımızın hep yanında olacağız. Onların yaşamlarına anlamlı katkı sunacağız, sosyal Belediyeciliğin gerektiği ne varsa tümüyle hayata geçireceğiz’ ’dedi .

Deniz, Mart ayı içinde genişletilmiş plan,program, yatırım ve önemliprojelerini Anamurlularla paylaşacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi