Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:31
Advert

Durmuş Deniz, “CHP’den Anamur Belediye Başkan Aday Adayım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem İlçe Başkanı Durmuş Deniz, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-09-2023 07:03
Durmuş Deniz, “CHP’den Anamur Belediye Başkan Aday Adayım”

HAVVA ULU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem İlçe Başkanı Durmuş Deniz, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Durmuş Deniz, Yeşilçam Cafe’de düzenlediği basın toplantısına ailesiyle birlikte katıldı. Seyfettin Ankay, Mesut Güven, Necdet Ünal, Ahmet Güzel, Tekin Mutlu ve Kubilay Erdal’ın da bulunduğu toplantıda konuşan Durmuş Deniz, yürüttüğü çalışmalara ve kamuoyunun bilgilendirilmesine yönelik verdiği destekten dolayı tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem İlçe Başkanı Durmuş Deniz, Anamur Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. Genel Merkezin ‘partide örgüt başkanlığı görevini sürdürenlerin belediye başkan adayı olamayacağı’ yönündeki genelgesi doğrultusunda, 2019’dan beri yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden ayrıldığını söyleyen Deniz, hedefinin Anamur’u kazanmak olduğunu belirtti.

CHP Anamur Belediye Başkan aday adayı Durmuş Deniz şu açıklamada bulundu:

 “21 Aralık 2019 tarihinde üstlendiğim CHP Anamur İlçe Başkanlığı görevimi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz kongremizde değerli arkadaşım Arif Çakırcı'ya devretmiş bulunuyorum.

Yıllardır gururla yürüttüğüm siyasi mücadelemi, dört yıl onurla taşıdığım CHP Anamur İlçe Başkanlığı görevimden sonra Anamur Belediye Başkanı olarak sürdürmek istiyorum. Bu amaçla Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanlığı için aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Hedefim, sıkmadık el, bakmadık göz bırakmadan herkesi kucaklamak ve Anamur Belediye Başkanlığını kazanmaktır.”

ANAMUR’U ŞEFFAF BİR BİÇİMDE YÖNETECEĞİZ

Bugüne dek yürüttüğü siyasal mücadelenin gelecekte yapacaklarının garantisi olduğunu belirten Anamur Belediye Başkan aday adayı Durmuş Deniz açıklamasına şöyle devam etti:

“İlçe Başkanı olarak görev yaptığım 4 yıl içerisinde CHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte çok yoğun çalışmalar yürüttük. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla birlikte binlerce hane ve köy ziyareti yaptık; Hastalarımıza acil şifalar diledik, cenazelerimize son görevlerimizi yaptık. Tüm bu süreç içinde daima halkımızla yan yana, iç içe olduk. Anamurlu hemşerilerimizin mutlu gününde mutluluğunu, acı gününde acısını paylaştık. Hiç kimseyi ötekileştirmedik, o parti bu parti ayrımı asla yapmadık. Gelecekte de haklıdan, doğrudan, Anamur’dan ve Anamurludan yana olmaya devam edeceğiz. Çünkü Anamur bizim evimizdir, Anamur hepimizindir. Anamur’umuzu ranttan ve partizanlıktan uzak; haktan ve adaletten yana, kapısı her vatandaşa sonuna kadar açık bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz. Haktan, haklıdan ve doğruluktan asla şaşmayacağız.”

 

CHP Anamur Belediye Başkan aday adayı Durmuş Deniz açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

 

“Görev süremiz içinde 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini yaşadık. Ekip olarak çok çalıştık ve Partimizi Anamur'da birinci yapmanın onurunu ve gururunu hep birlikte paylaştık. Tüm bu süreçte gece-gündüz, yağmur-çamur demeden fedakârca çalışan, üstün başarılar ortaya koyan arkadaşlarımın da desteğiyle belediye başkanlığı görevine talibim. Anamur'a hizmet etmek bizim için en büyük onurdur ve bu hizmet onurunu Anamurlu hemşerilerimizin bize göstereceği yüksek teveccüh ile yaşayacağımızdan hiçbir kuşku duymuyorum; Anamur'u hemşerilerimle birlikte şeffaf bir yönetime kavuşturacağımızdan eminim.”

Deniz, ilerleyen günlerde parti binasında geniş kapsamlı açıklama yapacağını söyledi.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi