Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
30 NİSAN Salı 01:02
Advert

Durmuş Deniz Bugün Göreve Başladı

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, görevine resmen başladı.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 03-04-2024 16:02
Durmuş Deniz Bugün Göreve Başladı

HAVVA ULU

Deniz, Cumhuriyet Meydanı’nda CHP Anamur İlçe Başkanı Arif Çakırcı ve partililer ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra belediye binasına geçildi.

Başkan Deniz’i burada önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı Türkan Kasapoğlu karşıladı. Makam odasında düzenlenen törende Belediye Başkanı Durmuş Deniz’e çiçek veren Kasapoğlu, “Sizi ve meclis üyelerimizi tebrik eder, başarılar dilerim” dedi. Başkan Deniz’de Kasapoğlu’na teşekkür etti.

Daha sonra belediye binası önündeki vatandaşları eşi Derya Deniz ve meclis üyeleri ile birlikte selamlayan Belediye Başkanı Durmuş Deniz, konuşmasına başlamadan önce parti rozetini çıkararak, Atatürk ve Türk bayraklı rozet taktı.

Anamur Belediye Başkanlığı yapmış tüm başkanlara teşekkür eden Deniz, “Hayatta olan Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, aramızdan ayrılmış olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Bundan sonra Marka Kent Anamur’u hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Vatandaşların tezahüratı üzerine ceketini çıkarıp kolları sıvayarak konuşmasını sürdüren Deniz, “Kaymakamlık ve tüm kurumlarımızla uyum içerisinde çalışacağız. Halkımıza sorun yaşatmayacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer ile omuz omuza çalışacağız. Yayladan sahile tüm ilçemizi güzel hizmetlerle buluşturacağız. Sizleri sağlıklı ve mutlu bir Anamur’da yaşatacağız” diye konuştu.

Belediyede önce mali disiplin sonra da iş disiplini oluşturacaklarını vurgulayan Deniz, “Mali disiplini ve iş disiplinini sağlayarak başarılı olacağız. Çalışanlarımızın siyasi görüşleri de bizim için önemli değil. Geçmiş dönemde yapılan yanlışları yapmayacağız. Herkesin siyasi görüşüne saygılı bir anlayışla belediyemizi yöneteceğiz. Anamur’u hak ettiği yere getireceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

Seçmenlere ve önceki başkan Hidayet Kılınç’a da teşekkür eden Deniz, şunları söyledi:

“Bize güvendiniz ve rekor bir oy farkıyla bizi göreve getirdiniz. Her partiden vatandaşlarımızdan oy aldık. Gönüllerde Anamur ittifakını oluşturduk. Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e hem de bana verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Anamur’a yaptığı hizmetler için sayın Hidayet Kılınç’a teşekkür ediyorum, hizmetler kaldığı yerden artarak devam edecektir. Güzel günler bizleri bekliyor.”

Törenin sonunda Kur’an okunda ve dua edildi. Törene, CHP Bozyazı Belediye Başkan Adayı Baykal Arıdeniz de katıldı.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi