Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 10:29
Advert

Durmuş Deniz Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

CHP’li İş İnsanı Ziraat Mühendisi Durmuş Deniz, dün saat 14:00’de İlçe Başkanlığı binası önünde Anamur Belediye Başkan A.Adaylığını kalabalık bir topluluğun huzurunda açıkladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 03-12-2023 07:18
Durmuş Deniz Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

HAVVA ULU

Parti binasının önünde hazırlanan program katılımın yoğun olması üzerine yola taştı.

Eşi Derya Ceylan Deniz ile birlikte katılımcıları tek tek tokalayan kucaklayarak hoşgeldiniz diyen başkan A.Adayı Deniz, sahnede yaptığı A.Adayı açıklamasında, 2019 yerel seçimlerin yine Partisi CHP’nin Adayı olduğunu, MHP – Ak Parti ile ittifak olarak seçime girdiğini, CHP ve İyi Parti olarak kendilerinin de ayrı adaylarla ittifaksız seçime girdikleri için az bir farkla kendisinin seçimi kaybettiğini belirrterek, “inşallah bu dönem bu hataya düşmeyeceğiz eğer ben Partimden Aday gösterilirsem sizlerin desteğiniz ile kazanacağımdan hiç şüphem yok.” dedi.

Kendisinin Anamur’da doğmuş ve büyümüş bir yörük çocuğu olduğunu belirten Deniz, Ziraat Mühendisi olduğum ve dünyanın 50’den fazla ülkesini gezerek araştırmalar yaptığını, orada yakaladığı tarımsal gelişmeleri Anamur’a getirerek, burada bulunan diğer ziraat mühendisi arkadaşlarıyla birlikte el ele vererek Anamur’da yeni tarımsal ürünler geliştirdiklerini ifade etti.

Anamur’a ilk çilek ve bir çok tropikal ürünün üretilmesini bu yolla sağladıklarını belirten Deniz, 30 yıldır Anamur’da siyasetle uğraştığını, Anamur’da bulunan tüm Sivil toplum örgütlerine üye olduğunu, bir çoğunda da kurucu olduğunu sözlerine ekledi.

Yaklaşık 10 yıldır Anamur’da ziyaret etmedik, mahalle, köy ve yayla bırakmadıklarını, sıkmadık el dokunmadık yürek bırakmadıklarını söyleyerek, ben örgütümle birlikte halkımı tarlasında, evinde, bahçesinde, yaylasında yalnız bırakmadım. Dolayısıyla tarlada izim olduğunu, harmanda da gözüm olmasının gayet hakkım olduğunu düşünüyorum.” dedi.

“Ziyaret ettiğiniz evde bir hastası varsa derdine çare aramadıysanız, tenceresi kaynamayan evin derdine çare aramadıysanız, okuyamayan çocuğunun derdine çare olamadıysanız, hiçbir anlam ifade etmiyor diyen Deniz, bizim dönemimizde bütün bu sorunlar bitecek, bunun en güzel örneği de Mersin Büyükşehir Belediyemizin yaptığı sosyal hizmetlerdir. ‘hasta oteli hizmetidir, evde bakım hizmetidir, küçükbaş hayvan dağıtım hizmeti, yem dağıtım hizmeti, fidan dağıtım hizmeti başta olarak daha bir çok örnekler verebiliriz.” Şeklinde konuştu.

“Önceki dönem İlçe başkanlığım sürecinde örgütüm, kadın kollarım, gençlik kollarımla birlikte çok güzel saha çalışmalarına imza attık diyen Deniz, şimdi ise mevcut İlçe örgütümüzün bizden daha iyi çalışacağına inancım tam, buradan tüm örgütüme ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Deniz Konuşmasına Şöyle Devam Etti;

Çok değerli partililerimiz, Bir partinin büyümesi, büyüklüğünü koruması sürekli sahada olması, halkına dokunması, sevinciyle sevinip, üzüntüsüyle üzülmesi halinde mümkün oluyor. Ben ve İlçe Yöneticilerim, Gençlik ve Kadın Kollarımız, Meclis Üyelerimizle birlikte; cenaze, düğün, hastane, ev, işyeri ziyaretleri ile 12.000’den fazla haneye, iş yerine ziyarette bulunduk. Böylece geleneğimize uygun olarak tasada ve kıvançta Anamur halkımız ile birlikte olduk. Bu ziyaretlerimizin tümünde insani dayanışmanın yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in yapmış olduğu hizmetleri ve Parti Politikalarımızı anlattık.

2023 Cumhur Başkanlığı Seçiminin hem 1’inci hem de 2’nci turunda Sayın Genel Başkanımız

Kılıçdaroğlu’nun rakibi karşısında 5.000 daha fazla oy almasını özveriyle çalışarak sağladık. Milletvekili Seçimlerinde de aynı şekilde çok çalıştık, Partimizin Mersin’imizden beş milletvekili çıkarmasına yardımcı

olduk. Ayrıca bize her zaman desteğini esirgemeyen Mersin Milletvekilimiz Ali Mahir Başarır’ın Grup Başkanvekilliğine seçilmesini kutluyor, saygılar sunuyoruz.

2018 Genel seçimleri sonrasında üçüncü sıraya düşen partimiz, 2023 genel seçimlerinde 16.000’in üzerinde oy alarak açık ara birinci parti olmuştur.

Değerli Hemşerilerim hem 12.000’e yakın Ziyaretlerimizde halkımızın bana ve Yönetimime gösterdiği yakınlık, hem de 2023 Seçim sonuçları ile Anamur Halkının Partimiz ve bizlere gösterdiği teveccüh benim yeniden Anamur Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmama neden olmuştur.

anamur’un sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. halkımızla

birebir temas kurarak 5 yıllık hizmet programını oluşturacağız.

Hedefimiz açık, şeffaf, hesap verebilir sosyal belediyeciliği tüm yönleriyle hayata geçirmektir.

5 yıllık hizmet programının hedefine ulaşması için iyi bir kadro ile yola çıkmanın gerekliliğine ve avantajına inanıyoruz.

Sizlerin desteği ile aday adaylığımın adaylığa dönüşeceğine

inancım tamdır.

Genel başkanımız Sn. Özgür Özel’in, parti üst yönetimimizin,

Büyükşehir belediye başkanımız Sn. Vahap Seçer’in bize olan güvenini

alarak karşınıza çıktım.

Örgütümüzün, partililerimizin ve siz değerli hemşerilerimin motivasyon ve desteğine güveniyorum.

“ÜRETEN BİZLERİZ YÖNETEN DE BİZLER OLACAĞIZ.”

 Tüm aday adayı arkadaşlarımı parti içi demokrasiyi zenginleştirdikleri için tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Dikkatiniz ve katılımınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Büyüklerimin Ellerinden Öpüyorum. Hoşça kalın, Sağlıcakla kalın.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi