Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 00:12
Advert

Durmuş Deniz, Anamur’da Sıkmadık El, Dokunmadık Yürek Bırakmıyor

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Seçim çalışmalarında  çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 22-01-2024 11:22
Durmuş Deniz, Anamur’da Sıkmadık El, Dokunmadık Yürek Bırakmıyor

HAVVA ULU

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Seçim çalışmalarında  çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde CHP’nin Anamur Belediye başkan adayı olarak açıklanan Durmuş Deniz, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir’i makamında ziyaret edip yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İlçe Başkanı Arif Çakırcı, İlçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partinin dinamikleri ile birlikte Anamur’da bulunan siyasi partileri ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunan Deniz ve ekibi yoğun bir tempo içinde sivil toplum kuruluşlarını belli bir program çerçevesinde ziyaret ederek destek istiyor.

Anamur İYİ Parti ilçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Deniz ve çalışma gurubu yapılacak olan yerel seçimlere yönelik düşüncelerini masaya yatırdılar.

Daha sonra Saadet Partisi ilçe başkanı Menderes Bora ile bir araya gelen Deniz, seçim çalışmaları konusunda ve Anamur’a yapılması programlanan çalışmaları değerlendirdiler.

Sol Parti ilçe Başkanı Mustafa Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle CHP ilçe merkezinde yapılan toplantıda seçim çalışmaları hakkında çeşitli önerileri masaya yatırarak değerlendiren Deniz ve ekibi seçime hızlı bir çalışma programı içinde Anamur’da çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirtiyorlar.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Anamur Şubesinin Şehit Askerler İçin okutulan Mevlüt’e katıldılar. Daha sonra Baro’yu ziyaret ederek çok sayıda Avukatla bir araya geldi.

Pazar yerini gezen Durmuş Deniz ve ekibi vatandaşlarla el sıkışıp destek arayışını sürdürdü. Pazar esnafı ve alış verişe gelen Anamurlularla konuşarak Plan. Program ve projelerini satı başlarıyla anlatma fırsatını iyi bir şekilde değerlendiriyor.

CHP Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz yaptığı açıklamada seçimi kazanmak için çalışma performanslarını giderek artıracaklarını. Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade etti.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi