Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
GÜNDEM

Dünyanın en büyük Yorkshire Kanarya Yarışması Edremit’te yapıldı

Edremit dünya en büyük Yorkshire Kanarya Yarışması’na ev sahipliği yaptı.BALIKESİR (İGFA) - Edremit Belediyesi ve Edremit Yorkshire Kanarya Kulübü iş birliğiyle bu yıl 10’uncusu düzenlenen Dünyanın En Büyük Yorkshire Kanarya Yarışması, 2 bin 26 kanaryanın katılımıyla tamamlandı. Güre Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen uluslararası organizasyonda, şampiyonların şampiyonu olarak kabul edilen “Best Kanarya” ödülü tarihinde ilk kez Edremit’e kazandırıldı. Edremit, dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye’nin dört bir yanından kanarya yetiştiricilerini buluşturan önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Edremit Belediyesi ile Edremit Yorkshire Kanarya Kulübü iş birliğinde düzenlenen 10. Dünyanın En Büyük Yorkshire Kanarya Yarışması, rekor katılımla gerçekleştirildi. Güre Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen yarışmada toplam 2 bin 26 Yorkshire kanaryası değerlendirildi. Farklı ülkelerden gelen yerli ve yabancı hakemlerden oluşan jüri heyeti, kanaryaları 22 ayrı kategoride inceleyerek dereceye girenleri belirledi. “BEST KANARYA” ÖDÜLÜ İLK KEZ EDREMİT’E GELDİ Yarışmanın en dikkat çekici gelişmesi, şampiyonların şampiyonu olarak kabul edilen “Best Kanarya” ödülünün tarihinde ilk kez Edremit’e kazandırılması oldu. Ödülü kazanan Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Acar, organizasyonda Edremit adına önemli bir başarıya imza attı. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve belediye başkan yardımcıları tarafından verildi.

Dünyanın en büyük Yorkshire Kanarya Yarışması Edremit’te yapıldı
Paylaş:

Edremit dünya en büyük Yorkshire Kanarya Yarışması’na ev sahipliği yaptı.

BALIKESİR (İGFA) - Edremit Belediyesi ve Edremit Yorkshire Kanarya Kulübü iş birliğiyle bu yıl 10’uncusu düzenlenen Dünyanın En Büyük Yorkshire Kanarya Yarışması, 2 bin 26 kanaryanın katılımıyla tamamlandı. Güre Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen uluslararası organizasyonda, şampiyonların şampiyonu olarak kabul edilen “Best Kanarya” ödülü tarihinde ilk kez Edremit’e kazandırıldı.

Edremit, dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye’nin dört bir yanından kanarya yetiştiricilerini buluşturan önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Edremit Belediyesi ile Edremit Yorkshire Kanarya Kulübü iş birliğinde düzenlenen 10. Dünyanın En Büyük Yorkshire Kanarya Yarışması, rekor katılımla gerçekleştirildi.

Güre Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen yarışmada toplam 2 bin 26 Yorkshire kanaryası değerlendirildi. Farklı ülkelerden gelen yerli ve yabancı hakemlerden oluşan jüri heyeti, kanaryaları 22 ayrı kategoride inceleyerek dereceye girenleri belirledi.

“BEST KANARYA” ÖDÜLÜ İLK KEZ EDREMİT’E GELDİ

Yarışmanın en dikkat çekici gelişmesi, şampiyonların şampiyonu olarak kabul edilen “Best Kanarya” ödülünün tarihinde ilk kez Edremit’e kazandırılması oldu. Ödülü kazanan Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Acar, organizasyonda Edremit adına önemli bir başarıya imza attı. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve belediye başkan yardımcıları tarafından verildi.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et İzmir'in en uzak yolu yenilendi

Akışın sonuna geldiniz.

sohbet