Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
04 MAYIS Cumartesi 13:59
Advert

Dr. Dölek: Engellilerin Yüreklerine Dokunacağız

Mersin Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevinden ayrılarak AK Parti Mersin Milletvekili aday adayı olan Dr. Fatih Dölek, Tarsus Görme Engelliler Derneğini ziyaret etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-01-2023 15:55
Dr. Dölek: Engellilerin Yüreklerine Dokunacağız

Nuh Akkuş
AK Parti Mersin Milletvekili aday adayı Dr. Fatih Dölek, çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir tempoda her kesimle bir araya gelmeye özen gösteren Dölek, , Tarsus Görme Engelliler Derneğini ziyaret ederek, engelliler ile bir araya geldi.
AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu ve Akdeniz’in incisi Mersin’i Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmek için yola çıktığını söyleyen Dr. Fatih Dölek, bu süreçte kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Meclise milletvekili olarak gitmesi durumunda engellileri yönelik gerçekleştireceği çalışmalar anlatan Dr. Dölek, “Engelliler hayatımızın bir parçası ve bir hizmet üretirken her zaman engellilerimize pozitif ayrımcılık yapmalıyız. Her bireyin birer engelli adayı olduğunu unutmadan mecliste engelli dostu bir milletvekili olarak çalışacağım. Her zaman engelli bireylerimizin yanında olup yüreklerine dokunacağım. Mecliste engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için mücadele edeceğim.” dedi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi