Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
30 NİSAN Salı 14:09
Advert

Doğtaş  Excluse Anamur  Mağazasının  Yeni Konsepti Tanıtıldı

Anamur’lu iş insanı Mehmet Tuna’nın, girişimiyle üç buçuk yıl önce Anamur’a kazandırılanmobilya sektörünün öncü markalarından olan Doğtaş Exclusive mağazası yeni yüzü kokteylle tanıtıldı.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 08-11-2023 08:44
Doğtaş  Excluse Anamur  Mağazasının  Yeni Konsepti Tanıtıldı

HAVVA ULU

Doğtaş Exclusive Anamur mağazasının yeni yüzü tanıtımında konuşan Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, “Yenilenen ve trendlere uygun olan ürün portföyümüz, yenilediğimiz mağaza konseptlerimiz, satış sonrasında fark yaratan uygulamalarımız ve yaptığımız yeniliklerle mobilya perakendeciliğinde adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz.

DoğdaşExclusive Anamur mağazasının  sahibi  iş insanı  Mehmet Tuna’yı  kutluyorum. İnanıyorum ki bu mekan zaman içerisinde dar gelecek. Daha büyük işler yapacaklar” diye konuştu.

İş yeri sahibi Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iş insanı Mehmet Tuna da yaptığı konuşmada; Beyaz eşya dışında bir evde bulunması gereken tüm mobilya malzemelerinin yer aldığıDoğdaşExclusive Anamur mağazasını  üç buçuk yıl önce  açtıklarını  belirterek, “Yemek odası, oturma grupları, koltuk takımlarının yanı sıra şubede bir evin belki de olmazsa olmazları arasında yer alan aydınlatma ve aksesuarlar da bulunuyor. Evini tamamen yenilemek isteyenlerin ilk durağının DoğdaşExclusive Anamur olması için çaba  gösteriyoruz. Mağazamızın, yenilenen yüzü ve konseptiyleevinizin tüm eksikliklerini giderebileceksiniz.” Diyerek tümdavetlilere katılımları için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından mağazayı gezerek ürünleri inceleyen konuklar, mağazanın yenikonseptine hayran kaldılar.

Anamur  Kaymakamı Bilal  Bozdemir,Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Belediye Başkanı  Hidayet Kılınç,İlçe Jandarma  Komutanı Üsteğmen Kadir Dölek, Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman,Mersin  Büyükşehir  Belediyesi  Koordinatörü  Erdal  Karan,Anamur  Belediye Başkan Yardımcıları  Türkan Kasapoğlu,MehmetTuğrul,Mahmut Kara, MEÜ Anamur Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü  Bilge Kaan Ercan,Ziraat Odası  Başkanı  A.ŞerefGümüş,Anamur  Ticaret ve  Sanayi Odası Meclis Başkanı Orhun Yıldız, Anamur  Gazeteciler  Cemiyeti Başkanı  Zümrüt  Cömertler,Anamur  Esnaf Odası  Başkanı Özkan Poçulu, Esnaf  Kefalet Kooperatifi  Başkan Vekili  Nazir Aslan,  Şoförler ve  Otomobilciler  Odası  Başkanı  Batuhan  Çıtırkı, Muhtarlar  Derneği Başkanı  Mehmet Sarı, Anamur Polis Sosyal Yardımlaşma Hizmet Geliştirme ve Destekleme Derneği  Başkanı  Hüsnü  Ceren,Devlet  Hastanesi Başhekimi Serkan  Boz, Orman İşletme Müdürü  İsmail Gübeş, Anamur Nüfus Müdürü Mustafa Şahin,Anamur Tapu Müdürü  Mustafa  Çetinsağ, Bankaların Şube Müdürleri,AKParti  İlçe  Başkanı  Feyzullah  Yılmaz, CHP İlçe Başkanı  Arif Çakırcı, MHP İlçe  Başkanı Mehmet  Yayla,İYİ Parti İlçe  Başkanı Ethem Ziya Alıçlı,CHP  Anamur Belediye  Başkan Aday Adayı Durmuş Deniz, Anamur İYİ Parti  Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kahvecioğlu,AnamurBelediyespor  Kulüp Başkanı Adem Şen,Belediye  Meclis Üyeleri, Muhtarlar’ın yanı sıra  farklı iş kollarından çok sayıda iş insanı Doğtaş Exclusive Anamur Mağazasının yeni yüzünün tanıtım kokteyline katıldılar.

 

 

 

 

 

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi