Akdeniz Postası Gazetesi
Akdeniz Postası Gazetesi
SAĞLIK

Devlet Hastanesi’nde şoklama özellikli kalp pili takıldı

Tarsus Devlet Hastanesi Kardiyoloji Kliniğinde önemli bir başarıya imza atıldı.

Devlet Hastanesi’nde şoklama özellikli kalp pili takıldı
Paylaş:

AKDENİZ POSTASI

Hastanede ilk kez şoklama özelliğine sahip çift odacıklı kalp pili (ICD) implantasyonu başarıyla gerçekleştirildi.
Ani kardiyak ölüm riski taşıyan hastalar için hayati önem taşıyan ileri teknoloji tedavinin artık hastanede uygulanabiliyor olması, bölge sağlık hizmetleri açısından önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.
Operasyon, Kardiyoloji Uzmanı Onur Aslan ve kardiyoloji ekibi tarafından başarıyla gerçekleştirildi.
Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, hastalara en güncel ve nitelikli kardiyolojik tedavi yöntemlerini sunmaya devam edecekleri belirtilirken, bu tür ileri düzey girişimlerin bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırdığı ifade edildi.

Bu haber Akdeniz Postası Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SAĞLIK Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

sohbet