Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 18:56
Advert

Deniz, “CHP Aileme ve Anamur Halkımıza Teşekkür Ederim”

Görevi Devreden CHP İlçe Başkanı Durmuş Deniz,Görevi Teslim Ettikten Sonra Anamur Halkına Teşekkür Etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-08-2023 08:25
Deniz, “CHP Aileme ve Anamur Halkımıza Teşekkür Ederim”

HAVVA ULU

Durmuş Deniz, “Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi Ailem ve Kıymetli Anamurlu hemşehrilerim;

21 Aralık 2019 tarihinde göreve geldiğim CHP Anamur İlçe Başkanlığı görevimi 18 Ağustos 2023 tarihindegerçekleştirilen Kongremizde yeniden aday olmayarak değerli arkadaşım Arif Çakırcı'ya devretmiş bulunuyorum.

İlçe Başkanı olarak görev yaptığım 4 yıl içerisinde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çok yoğun çalışmalar yürüttük. Yönetim olarak uyum içerisinde çalıştık, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla birlikte binlerce hane ve köy ziyareti yaptık. Hastalarımıza acil şifalar diledik, cenazelerimize son görevlerimizi yaparken daima halkımızla yan yana, iç içe olduk. Anamurlu hemşehrilerimizin mutlu gününde mutluluğunu, acı gününde acısını paylaştık.

Görev süremiz içinde 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini yaşadık. Ekip olarak çok çalıştık ve Partimizi Anamur'da birinci yapmanın onurunu ve gururunu hep birlikte paylaştık.

Tüm bu süreçte gece-gündüz, yağmur-çamur demeden fedakârca çalışan, üstün başarılar ortaya koyan CHP Anamur İlçe Yönetim Kurulu'na, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Dört yıl boyunca Partimize ve Anamur'umuza hizmet ettiniz. Emeklerinize sağlık sevgili dostlarım, kardeşlerim.

Görev yaptığımız bu uzun ve meşakkatli dönemde şüphesiz en büyük yardımcımız Genel Merkezimiz ve verdiği hizmetlerle halkla buluşmamızı kolaylaştıran, Anamurlu hemşehrilerimizin yüksek teveccühünü kazanmamızda önümüzü açan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer'e özel teşekkürlerimi sunuyorum. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Sayın Vahap Seçer Başkanımıza buradan bir kez daha arz etmek isterim ki; hep birlikte daha çok çalışacağız, Partimizi yine birinci yapacağız ve 2024 Mart yerel seçimlerinde CHP bayrağını Anamur'un burçlarında dalgalandıracağız.  Vahap Seçer Başkanımız önderliğinde Anamur başta olmak üzere birçok ilçemizde ve Mersin'de kazanacağız ve CHP'yi yerelde iktidar yapacağız.

Değerli arkadaşlarım,

Görevde bulunduğumuz dönemde uyum içerisinde birlikte yol yürüdüğümüz CHP Mersin İl Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine, mevkidaşım bütün CHP İlçe Başkanlarıma ve İlçe Yöneticilerine, Mersin geneli ile Anamur CHP Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ederim.

Ayrıca seçim döneminde birlikte başarmak için mücadele ettiğimiz Millet İttifakı Partilerinin İlçe Başkanlarına, Yöneticilerine ve Üyelerine, Seçmenlerine şükranlarımı sunuyorum.

Demokrasinin temel taşı değerli Muhtarlarımıza çok teşekkür ederim. Her ziyarette bize sadece kapılarını değil, gönüllerini açtılar; beraberce halka hizmet etmenin sevincini yaşadık. Sağ olsunlar, var olsunlar.

Bizden desteğini hiç esirgemeyen, görev dönemimizdeki faaliyetlerimizi tarafsız bir şekilde duyuran ve haberlerimizi kamuoyuna aktaran çok değerli Basın Mensubu arkadaşlarımızı buradan selamlıyorum. Kendilerine teşekkürü bir borç bilirim.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin çok değerli üyeleri, yoldaşlarım;

CHP'ye gönül vermiş, oy vermiş değerli dostlar,

Başarı bizim değil, asıl sizlerindir. Bizlere duyduğunuz güven bizim en büyük onurumuzdur. Birlikte başardık, yine başaracağız.

Dört yıldan bu yana görev yaptığım CHP İlçe Başkanlığım döneminde hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden Anamur'a hizmet ettik. Aynı anlayışla, "Halka hizmet, Hakka hizmettir" diyerek, parti ayrımı gözetmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yine kibirden uzak, yine içinizden biri olarak acı günde, mutlu günde beraber olacağız.

Siyaset bir hizmet, bir bayrak yarışıdır. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte çalıştık ve gönül rahatlığı ile görevimizi yeni seçilen arkadaşlarımıza devrediyoruz.

Kongrede seçilen yeni İlçe Başkanımız Sn. Arif Çakırcı'yı ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımı tek tek kutluyorum. Çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Arkadaşlarımızın bizden aldıkları görev bayrağını daha da yükseklere çıkaracaklarına eminim.

Yeni dönemde ihtiyaç duyacakları her konuda İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun yanında olacağız ve birlikte başaracağız.

Saygı ve Sevgilerimle.”

 

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi