Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 14:35
Advert

CHP’li Ayhan: Çok çalışacağız, çok çalışacağız ve Başaracağız!

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan,Belediye  Başkan Adaylarının açıklanmasının  ardından yaptığı açıklamada; “Çok çalışacağız, çok çalışacağız ve Başaracağız!”dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 14-01-2024 07:42
CHP’li Ayhan: Çok çalışacağız, çok çalışacağız ve Başaracağız!

HAVVA ULU

CHP  Belediye  Başkan A.Adayı  Çevre  Mühendisi  Ali İlhan  Ayhan’ın  yaptığı açıklama  şöyle:
“Değerli Hemşehrilerim, 
Kıymetli Dostlarım,
Cumhuriyet Halk Partimizin vefakâr saygıdeğer üyeleri,
Parti Meclisimiz tarafından Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirilen mevcut Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’i ve Anamur Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirilen sayın Durmuş Deniz’i tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Aynı zamanda Mersin’imizin diğer tüm ilçelerinde görev üstlenen Başkan Adayı arkadaşlarımızı ayrı ayrı kutluyor, kendilerine üstün başarılar temenni ediyorum. 
Artık adaylarımız bellidir ve şimdi birlik ve bütünlük içerisinde Adaylarımızla birlikte tek hedefimiz; 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde başta Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur olmak üzere, tüm ilçelerimizde çok çalışarak seçimleri kazanmak ve sosyal demokrat Halkçı Belediyeciliğin bayrağını Belediyelerimizde dalgalandırmaktır.
Cumhuriyet Halk Partisi laik cumhuriyetimizin, ülkemizin birliği ve bütünlüğünün; barış ve kardeşliğimizin teminatıdır. Bu kültürle yetişmiş bir kardeşiniz olarak; birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimizi bildirmek isterim. 
Unutmamalıyız ki kazanmak için ihtiyacımız olan tek şey, birlik ve beraberliğimizdir!Anamur’u CHP Anamur Belediye Başkan Adayımız sayın Durmuş Deniz ile hep birlikte, el birliğiyle çalışarak kazanacağımıza inancım tamdır!
Çok çalışacağız, çok çalışağız ve Başaracağız!!”

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi