Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
05 MAYIS Pazar 02:17
Advert

CHP'li Antmen, İmamoğlu hakkındaki mahkumiyet kararını eleştirdi

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki mahkumiyet kararının "tarihe kara bir leke olarak geçeceğini" söyledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 18-12-2022 06:44
CHP'li Antmen, İmamoğlu hakkındaki mahkumiyet kararını eleştirdi

Haber Merkezi/

Antmen, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İmamoğlu hakkındaki mahkumiyet kararıyla "yargı darbesi" yapıldığını ileri sürdü.

"Ekrem İmamoğlu'na, tarihe kara bir leke olarak geçecek ve hukukla asla ilgili olmayan şekilde mahkumiyet kararı verdirdiler." ifadesini kullanan Antmen, "Bütün dünyanın gözleri önünde Kenan Evren'i dirilttiler." dedi.

"İmamoğlu'na, hukuka, adalete darbe yapıldığını" öne süren Antmen, "Herkes biliyor, karardan önce mahkeme hakimini bütün teamüllere aykırı olarak sürgün ettiler. İstanbul'dan Samsun'a tayin ettiler. Yerine kimi getirdiler? AKP teşkilatlarında görev yapmış kişileri." değerlendirmesinde bulundu.

Kararın "yandaş hakimler tarafından verildiğini; hukuksuz ve yanlış olduğunu" savunan Antmen, İmamoğlu'nun YSK üyelerine yönelik söz sarf etmediğini, mahkemenin buna rağmen ceza verdiğini belirtti.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi