Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 23:35
Advert

CHP Anamur İlçe Örgütünden Cumhuriyet Balosu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Anamur İlçe Örgütü, Cumhuriyet Balosu Düzenledi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 02-11-2022 09:24
CHP Anamur İlçe Örgütünden Cumhuriyet Balosu

Havva Ulu/

CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz ev sahipliğinde Ünlüselek  Otelde  düzenlenen Cumhuriyet Balosuna, CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, 22. Dönem CHP Gaziantep Milletvekili Ahmet Yılmazkaya, Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinatörü Erdal Karan, İl Başkan Yardımcısı Seyfettin Ankay,CHP Bozyazı  İlçe Başkanı  Baykal Arıdeniz, CHP’de İlçe Başkanlığı Yapmış  isimler, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Hülya Medine Tunç ve Kadın kolları, Gençlik Kolları,Belediye Meclis üyeleri, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda partili  katıldı.

Salonu dolduran partililere ve davetlilere konuşan CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, “Cumhuriyetimizin 100. yılı Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığında ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla kutlamak temennisinde  bulundu.

 CHP İlçe  Başkanı Deniz;”Devrimcilik ilkesi gereği sürekli olarak değişikliklere ve yeniliklere açık bir süreçtir. Bu önemli görevde bu ülkenin gerçeğinin sahibi olan gençlerimize düşmektedir. Sevgili gençler Atatürk; “Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz” diyerek, bu görevi sizlere emanet etmiştir. Bu görevi korumak ve bu görevi yerine getirmek için bilgili ve güçlü olmalıyız.  Tarihimizi kültürümüzü, inancımızı iyi bilmek durumundasınız. Hem milli, hem de evrensel kültürü öğrenmelisiniz. Sizlere güveniyoruz, size inanıyoruz ve umut ediyoruz ki; ülkemizi bulunduğumuz bu durumdan daha ileri götürecek olan sizlersiniz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimize bir kez daha rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Büyük Türk milletinin ve siz değerli Anamurlu hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel de konuşmasında “Bugün Ulusumuzun kurtarıcısı ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve onun mücadele arkadaşlarını saraydan yönetim yetkisini alarak halka yönetim yetkisini verdiği gün.

 Bu coğrafyada Cumhuriyet devrimi bir güneş gibi doğdu Cumhuriyet aydınlanmacı, Cumhuriyet özgürlükçü, Cumhuriyet kucaklayıcı yapısı bu bölgede ülkemizi muasır medeniyet seviyesine taşıyacak bir konuma getirdi. Cumhuriyetimizi karşı yok etme düşüncesi bir takım cüruflar oldu. Hala da bu cüruflar iş başında.Cumhuriyet sevdalılarına Cumhuriyet Halk Partililere, Atatürk sevdalılarına düşen de her daim Cumhuriyeti korumak yaşatmak ve gelecek nesillere Cumhuriyeti bırakmak hepimizin sorumluluğunda. Bugün insanlar özgürce düşündüklerini söylemekten çekiniyorlar. Ülkemizde Cumhuriyetin kazanımlarını daralan kültür sanat bilim bu alanda insanlara yapılan baskıyı ve zulmü hepimiz görüyoruz. Ülkemize her türlü sanatsal faaliyetler yasaklanıyor. Düşüncelerinden dolayı insanlar cezaevlerini atılıyor. Gerçek haberleri yapan ve kamuoyuyla paylaşan gazeteciler yaptıkları haberler nedeniyle hapse atılıyorlar. Bu yaşanan zulmü ve  baskıyı ortadan kaldırmak ülkemizi ekonomik olarak güçlendirmek ve ülkemize huzur barış ortamında çocuklarımıza emanet etmek istiyorsak, Cumhuriyet değerlerimizi daha fazla sahip çıkmalıyız.” Diyerek organizasyonda emeği geçenlere  teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Cumhuriyet Halk Partisinde İlçe Başkanlığı Yapmış isimlere, teşekkür plaketi takdim edildi.

 

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi