Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 16:39
Advert

CHP Anamur Gençliği İlçe Başkanı Durmuş Deniz’e Söz Verdi

CHP Anamur Gençliği İlçe Başkanı Durmuş Deniz’e söz verdi .Çok çalışıp biz bu seçimi alacağız

SİYASET
Giriş Tarihi : 19-04-2023 12:30
CHP Anamur Gençliği İlçe Başkanı Durmuş Deniz’e Söz Verdi

Havva Ulu

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz partisinin gençlik kolları ile bir motivasyon toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda gençlere hitaben konuşan Başkan Deniz;

‘’Arkadaşlar, seçim çalışmalarınıza verdiğiniz destekten çok memnunum. Ancak daha ulaşılacak çok hane, sıkılacak çok el var. Maalesef vaktimiz ise çok az. Seçime bir aylık bir süre kaldı.

Hepinizin bildiği gibi, Ülkeyi yöneten tek adam rejimi; Sizlerin, sizlerle birlikte tüm Ülke gençliğinin geleceğini kararttı. Umutlarını söndürdü. Eğitim alamadınız, yeterince beslenemediniz, sosyal yaşamınız kalmadı. Özgürlüğünüz, yaşam biçiminiz kısıtlandı.

İşte bu seçimle umutlarımız yeniden yeşerdi. Gençliğin, halkın umudu Genel başkanımız Kılıçdaroğlu ile inanıyoruz; Ülkemize bahar gelecek, toplum hem refaha hem de huzura kavuşacak. Bu sizin hem sayısal olarak daha çok olmanızla, hem de daha çok çalışmanızla başarılacak .’’ dedi.

Toplantıya yoğun bir katılım gösteren Gençlik kolları üyeleri de, İlçe Başkanlarına;

‘’Daha çok arkadaşımızla, daha çok çalışacağız. Biz bu seçimi alacağız. O zaman, bu zaman. Size söz Tayyip Erdoğan’ı gönderecek, Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu  13. Cumhurbaşkanımız yapacağız. Bitmedi. Daha çok milletvekilliği kazanarak parlamento  üstünlüğü ile Ülkenin daha başarılı yönetilmesinin yolunu açacağız.’’ Diyerek söz verdiler.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi