Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 20:07
Advert

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Anamur Belediye Başkanı Adayı Durmuş Deniz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise mevcut başkan Vahap SEÇER  açıklandı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 11-01-2024 08:45
CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz Oldu

HAVVA ULU

Bir mesaj yayınlayan Başkan Adayı Durmuş Deniz, “Artık birlik zamanı, birleşme zamanı, beraberlik zamanı!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partimizin kararıyla Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim.

Doğduğum günden beri sevdalısı olduğum şehrime hizmet için çıktığım bu yolda, marka kent Anamur’u inşa etmek en öncelikli hedefim. Büyük Anamur ailemizle birlikte, ailemizin her ferdine dokunarak marka kent Anamur’u hep birlikte inşa edeceğiz.

Birlik, beraberlik ve kardeşliğin olduğu, ayrışmanın olmadığı herkesin önce Anamur, öncü Anamur için çalışacağı büyük Anamur için geliyoruz!

Yarının marka kenti Anamur için, sen ben demeksizin biz diyerek hep birlikte çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Durmayacak, yorulmayacak, usanmayacağız. Her zaman söylediğim gibi benim kefilim de, referansım da sadece Anamur halkıdır.

2019 yılında beraber yola çıktığımız Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Vahap Seçer ile yeniden seçimlere girmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Ayrıca bu süreçte Grup Başkanvekilimiz Mersin’in sorunlarını korkusuz dillendiren, Torosların yiğit evladı Mersin Milletvekilimiz Sn. Ali Mahir Başarır başta olmak üzere tüm milletvekillerimize, İl Başkanımız Sn. Koral Ömür’e ve özgür düşüncelerin sesi, yeniliğin ve yenilenmenin mimarı Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’e ve parti meclisi üyelerimize bizlere gösterdikleri inanç ve üzerimize yükledikleri sorumluluktan dolayı çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz düşüncesiyle; vakit hep birlikte sokaklarda, gönüllerde iz bırakma vakti.

Anamur için geliyoruz!

Hazır mıyız Anamur?”

MERSİN CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI

ANAMUR – DURMUŞ DENİZ

BOZYAZI – BAYKAL ARIDENİZ

BÜYÜKŞEHİR - VAHAP SEÇER

AKDENİZ - BELLİ DEĞİL

TOROSLAR – BELLİ DEĞİL

MEZİTLİ – AHMET SERKAN TUNCER

YENİŞEHİR – ABDULLAH ÖZYİĞİT

TARSUS – ALİ BOLTAÇ

MUT – GÜLSÜM KEVSER

GÜLNAR – BAYRAM ALİ DEDE

SİLİFKE – Dr.MUSTAFA TURGUT

AYDINCIK – ÖZKAN KILÇARPA

ÇAMLIYAYLA – GÜLAY ŞİMŞEK

ERDEMLİ – MEHMET MAVİ

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi