Akdeniz Postası Gazetesi - Anamur Haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 04:53
Advert

Başkan Kılınç,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Basın Mensupları İle  Buluştu

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

ANAMUR
Giriş Tarihi : 11-01-2024 08:50
Başkan Kılınç,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Basın Mensupları İle  Buluştu

HAVVA ULU

Anamur Belediyesi 82 Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltı programına Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Başkan Yardımcıları Türkan Kasapoğlu, Mehmet Tuğrul, Mahmut Kara ve basın temsilcileri katıldı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Kılınç basının önemine vurgu yaparak; “Şeffaf ve hesap verebilir bir belediye oluşturmak için yerel basın temsilcilerimizle daima uyumlu çalışmalar gerçekleştirdik. Yerel basını, yaptığımız çalışmaların hesabını vatandaşlarımıza verebilmek için bir fırsat olarak gördük. Vatandaşlarımızın vergileri ile oluşturulan belediye bütçesini kişisel reklam kampanyamız için kullanmadık.  Bugüne kadar yerel basına gönderdiğimiz tüm haber içeriklerinde ya vatandaşlarımızı bir açılışa davet ettik yada yanlış bilinen bir konunun doğrusunu anlatmaya gayret gösterdik. Bu anlayışla, göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde ve ilimiz Mersin’de görev yapan bütün gazeteci arkadaşlarımızla irtibatımızı hiç kesmedik, aksine kuvvetlendirdik. Sordukları her soruya hep doğru, güvenilir ve şeffaf cevaplar verdik. Zor dönemlerden geçtiğini bildiğimiz basın mensuplarımızı maddi manevi her anlamda destekledik. Yeni dönemde de ilçemizin gözü kulağı olduğuna inandığımız değerli basın mensuplarımıza desteklerimizi sürdüreceğimizin bilinmesini istiyorum. ” dedi.

Karşılıklı sohbetlerle devam eden program Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın gazetecilere çiçek ve hediye taktim etmesiyle sona erdi.

MuhabirMuhabir

Muhabir

YORUMLAR
1xbetoff.info deneme bonusu veren siteler
Akdeniz Postası Gazetesi